Sari la conținut

Schimbare distributie, schimbare curea accesorii

Postări Recomandate

Depinde, daca instalatia \circuitul se aeriseste in mod conform si se fac toate operatiunile corespunzatoare nu neaparat este nevoie sa se completeze cu lichid de racire (la Van Diesel al meu cu ceva timp in urma am schimbat distributia in reprezentanta, totul a decurs “ca la carte”, nu a fost nevoie sa mai adaug lichid de racire, chiar daca am un bidonas gata preparat “just in case”).

@bicosm m-am uitat acum in graba si codurile pentru kit distributie 130C19462R si pompa apa 210107477R (210105481R) par OK pentru Duster 1.5 Blue dCi 115 4WD 2018, desigur insa ca acestea se obtin \verifica pe baza seriei VIN, grija totusi daca schimbi cureaua \kit accesorii, sunt diferente intre acestea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 35
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Probabil încă nu se cunoaște că motoarele k9k euro6 cu adblue seamănă doar cu numele cu k9k euro6: - distribuție specială, nu merge cea de la un k9k euro6  /!\ cod orientativ 130C19462R /!\

Mai stai pe ganduri?Astepti sa se rupa sau ce?

Am schimbat pana la urma distributia, cureaua era in stare foarte bune, cauciucul nu era imbatranit, kitul de accesorii nu l-am schimbat, la fel cureaua de accesorii arata foarte bine.

Posted Images

Salutari si multumesc  !

Fac o programare la Poliserv - Ploiesti ( la Serus nu m-as duce, am vazut cam ce pot ), saptamana asta si dau drumul la treaba. Revin cu update-uri. 

Multumesc mult !

:rolleyes:

Link spre post
  • 2 weeks later...

Schimbat distributia ( totul pe original) cu tot cu pompa de apa. 835 a fost  manopera, la Poliserv Ploiesti.

Motorul e ceva mai zgomos  si vibreaza ceva mai tare si cu motorul rece si cu motorul cald la relanti.

Acum nu stiu daca asa e normal au ba.

Acum cativa ani ,la un alt diesel ( 1.9 Alh , deci tot curea) nu am observat nici -o diferenta dupa inlocuire.

Toate bune !

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...