Sari la conținut

Duster 1.2 tce 125 Cp confort

Postări Recomandate

Azi am făcut alți 400 km . Fara problema cb. A ieșit din rodaj. Se mișcă extraordinar. Stabil. Fara a merge la consum, viteze de cca 130 km/h . In condițiile in care a stat la mine cel puțin 2 ore la relanti de la început, vreo 6 litri duși și la service in timpul testelor, acum la 1300 km are 8.1

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 94
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revin cu o părere despre Duster. Wow!!!!. Am mers cu el la un drum spre București să îi fac test drive la viteza și mi-a plăcut.La întoarcere am dat de un trafic oprit complet datorita unui accident î

@dragosb, cred ca @dancolt79 stie foarte bine ca 1.2 Tce nu are DPF (cred ca are EGR, dar s-ar putea sa ma insel, nu sunt de specialitate). @dancolt79 se referea la faptul ca nu a ales diesel-ul

A ajuns in sfârșit. Mâine scriu câteva impresii. După rodaj un review-uri sper eu lămuritor pt cei ce caută informații despre el.

Posted Images

Azi am făcut 700 km , drum întins  cu localități presărate,, parte autostrada parte drum național mai inGROPAT, un pic de drum de pământ tare și vălurit, media a fost 6.9  l la sută 53 km per ora, media totală 7.1 l la sută km . Mașină s-a comportat frumos. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...