Sari la conținut

Duster 1.2 tce 125 Cp confort

Postări Recomandate

• Răspunsuri 94
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revin cu o părere despre Duster. Wow!!!!. Am mers cu el la un drum spre București să îi fac test drive la viteza și mi-a plăcut.La întoarcere am dat de un trafic oprit complet datorita unui accident î

@dragosb, cred ca @dancolt79 stie foarte bine ca 1.2 Tce nu are DPF (cred ca are EGR, dar s-ar putea sa ma insel, nu sunt de specialitate). @dancolt79 se referea la faptul ca nu a ales diesel-ul

A ajuns in sfârșit. Mâine scriu câteva impresii. După rodaj un review-uri sper eu lămuritor pt cei ce caută informații despre el.

Posted Images

@dancolt79Jantele originale de 16 inches din aliaj sunt mai rezistente la zgarieturi decat cele din tabla stilizate. Am vazut ca jantele din tabla stilizate (model vechi, cu gauri mici) ruginesc pe marginea de langa anvelopa destul de repede. Nu-mi explic de ce. Sa fie chiar atat de prost facute?! Din pacate nu se pot monta capace la ele, asa cum se monteaza la jantele de otel simple (nestilizate).

Editat de abc
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@abc nu detin informatii despre nici unul din cele doua aspecte. Jantele preselectate, din otel , cele cu spite nu cu farfuria gaurita pe margini le-am mai vazut prin oras, nici una ruginita. Volanul va beneficia de husa de piele aftermarket

Link spre post

@namdust. Bună ziua. Este o opțiune personală. Cred că nu are rost sa cheltui eu  o suma de bani pe o caroserie SUV , cu echipare de berlina. Pentru asta m-am uitat la MCV dar nu îi place soției plus că cu rezerva unui 4*4 vreau sa îmi duc familia mai des pe la cabane pensiuni montane. Cu o berlina pot sa o fac dar până acum după fiecare asemenea ,, aroganță ,, aveam ceva de reparat. O zi frumoasa, o viața fără evenimente neplăcute, fie ele și rutiere

Link spre post

Aș mai adăuga că un competitor al acestui model ar fi Vitara allgrip la 16800 euro. Acum 6 luni când m-am uitat pe siteul Suzuki, prima varianta 4x4 benzina era parcă la 22000 . Acum l-am văzut la prețul de mai sus.  In plus ar avea 5 stele euroncap testat in 2015 , garda  la sol mai mica deci stabilitate mai mare folii pe geam discuri pe spate. In minus ar fi garda la sol mai mica, suspensii  care nu sunt ( cred dacă nu am interpretat gresit) independente  , jante tot din otel dar care arata ceva mai rău( subiectiv) , in caz de defecțiune, piesele ar veni de peste șapte mari și șapte țări. Pe drumurile patriei am văzut până acum cam 5 Vitara și vreo 30 Duster. Peste 10 ani o sa ai și de unde alege piesele. Dar și concurența la vânzare Deci în viziunea mea  alegerea oricărui model e la fel de buna. Nu greșești in nici unul din cazuri. Nu îmi pare rău de alegerea făcută

Link spre post
  • 1 month later...

Buna ziua. Un mic update. Încă cronometrez AMR și încă îmi rod unghiile. Am achitat integral acum doua săptămâni și am fost sunat de Dacia acum câteva zile deci după ce își văzuseră sacii mei in căruța lor. Pentru disconfortul de a îmi configura de acasă o varianta iar la dealer sa aflu că siteul are erori că opțiunile oferite gratuit pe site sunt marca ,,canci,, CA COpilul eram de bosumflat am primit despăgubiri ceva vouchere la deealer. Nu atât voucherele mi-au plăcut cat opțiunea de a nu mi se fi oferit de exemplu un parfum marca ,,flit,, ținând cont de faptul că deja dădusem toți banii. Am impresia că eroarea de pe site ori e un artificiu de marketing, ori cei care se ocupa de el sunt ,, profesioniști,, rude de ai lui Dorel. Insa acest gest mi-a plăcut și m-a surprins. O MARE bila albă

Editat de dancolt79
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...