Sari la conținut

Postări Recomandate

A mea este 1.5 DCI Blue 4x4. Este gata din 8 octombrie, dar nu vine. Motivul? Nu stie nimeni.

Dealerul m-a trecut pe tabelul cu livrarile de luna asta, dar nu-mi poate spune sigur cand :)

Asa ca se poate confirma treaba cu RAR-ul si hartiile necesare...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Cei care ati primit dusterul, indiferent de motorizare, ati primit pe langa cartea de garantie si vreo *fisa de garantie* sau ceva de genul? intreb pt ca 1 am citit in cartea de garantie ca se da si o *fisa de garantie* care va fi ceruta imrepuna cu cartea de garantie in caz de ceva si 2 eu nu am primit nicio fisa de garantie doar cartea de garantie si cu manualul masinii care are acel tabel de interventii la masina la final

Editat de Gavryel
Link spre post

Nu mai inteleg.4x4 AdBlue nu este inca omologat? Dealer-ul m-a anuntat ca la sfarsitul acestei  saptamanii pot sa o ridic.Pot livra, oare, o masina neomologata?

Am sa iau maine dimineata legatura cu ei sa aflu mai multe detalii.

Daca are cineva mai multe detalii il rog sa ni le impartaseasca.

Link spre post

Daca primesti CI cu stampila RAR e clar ca este omologata!Va agitati inutil.Asa e la inceput,mai sunt scapari din partea lor!Aveti rabddare!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...