Sari la conținut

GeoC11

Members
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

GeoC11 a câștigat ziua ultima dată pe 28 Octombrie 2018

GeoC11 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

4 Neutral

Despre GeoC11

  • Rang
    Dusterist

Informații profil

  • Oraș:
    Bucuresti
  • Stare:
    Posesor de Duster
  • Motor:
    1.5 Blue dCi 115 4WD
  • An fabricație:
    2018

Vizitatori Recenți Profil

668 citiri profil
  1. Stai sa ne intelegem ...numerele rosii sunt provizorii, valabile 90 de zile si i-ti da posibilitatea sa circuli cu masina pe drumurile publice din Romania pana in momentul in care o inmatriculezi in circulatie.Cand ridici masina nu ai, cel putin la noi, toate actele necesare inscrierii.Astfel esti nevoit sa circuli cu numere provizorii.Dealerul este un intermediar care vinde un produs (autoturism) catre o persoana fizica sau juridica si nu o poate inmatricula un numele cumparatorului.
  2. Corect.Daca este pe firma ai nevoie de imputernicire si formularele stampilate.Daca numerele le ai rezervate nu ai nevoie decat sa le ceri.Numerele rosii sunt provizorii si nu trebuie sa le predai la inscriere, ele expira automat in momentul in care masina este inmatriculata cu numerele definitive. Cristian84 am uitat sa te intreb daca ai primit si cartea masinii de la dealer.Fara ea nu se poate inmatricula.
  3. Nu are absolut nicio legatura numarul preferential.Probabil ca depinde de ...personalitatea serviciului de inmatriculari de care apartii.In Bucuresti ai sanse sa le obtii si in cateva ore.
  4. Masina poate fi inscrisa dupa ce primesti factura de dealer si este luata in evidenta de Fisc. La politie poate dura cel mult de pe o zi pe alta.
  5. Am sa incerc si eu reteta ta Jad si revin cu ...rezultatul.
  6. Bun consum Jad. Nu stiu cum dar si a mea sta priponita undeva la 6.9 - 7 l/100 km in oras. Afara, pe autostrada, a luat undeva la 6.6 la o viteza de 120-128 km/h pe pilot automat.Tu la ce viteza ai mers in afara de ai scos 4.5?
  7. Salutare tuturor.Problema pe care am reclamat-o a fost legata de faptul ca maneta "agata" in treapta a 3-a,in momentul in care treci spre treptele superioare, dar si la revenire in treptele inferioare (4,3,2). Dupa cum v-am spus am fost sunat de dealer in cursul zilei de luni 12.11.2018 pentru o programare la o a duoa constatare, de data aceasta cu reprezentantii celor de la fabrica, insa cand am sunat pentru confirmare mi-au spus ca nu mai este cazul sa ma prezint deoarece au luat hotararea sa inlocuiasca timoneria.Asa ca astept sa soseasca reperul si sa merg in service sa-l inlocuiesc.
  8. 1900 km Duster 1.5 dci 4x4 Adblue. Prebleme la timonerie,Miercuri merg in service unde "ma asteapta " o expertiza de la producator.
  9. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. In varianta Prestige vine cu ornament cromat la esapament.
  10. Jad sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.Drumuri bune! Se pare ca niciun dealer nu stie .....ce si cum.
  11. Salutare Mak.Eu ma apropii de 2000 km si ce nu stiu sigur este faptul ca nimeni nu a reusit sa ma lamureasca ce cantitate de AdBlue a fost in rezervor la ridicarea masinii.Anticipez ca in doua, trei saptamani o sa apara cineva care are nevoie de completare.Nu stiu cei de la Dacia ce marca folosesc.Stie cineva?
  12. Eu am platit diferenta pe 24.10 si a fost gata de livrare pe 25.10 cu accesoriile montate . A completat cineva cu AdBlue?Ce recomandari aveti la ce se gaseste pe piata in acest moment.
  13. Eu am fost anuntat, initial, ca voi putea ridica masina in saptamana 29.10 - 02.11.2018....dupa care, primesc telefon de la dealer ca vine mai devreme....in saptamana 12 - 16.10.2018 ... dupa care in acea saptamana nu au mai raspuns la telefon (cand trebuiau sa livreze masina), dupa care in saptamana urmatoare am fost anuntat ca se poate livra, ceea ce s-a si intamplat.In data de 26.10.2018 am reusit sa intru in posesia ei. Pot sa va spun ca dupa dupa o saptamana de mers cu ea in conditii de oras, DN, autostrada, DJ, sunt incantat de felul cum se comporta. Revin cu o precizare. Plata
×
×
  • Creează nouă...