Sari la conținut

Pro

Members
 • Număr conținut

  21
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

Pro a câștigat ziua ultima dată pe 26 Octombrie

Pro a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

15 Bun

Despre Pro

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Motor:
  1.5 Blue dCi 115 4WD
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

82 citiri profil
 1. Nu pot sa detaliez mai mult , v-am dat un pont ca se poate , pot sa spun ca e făcută de cineva specializat , singur nu ai cum , decât dacă esti specializat . Atât pot sa va spun, sorry ..
 2. Se face cu laptopul , nu pot sa îți recomand dar cred ca se găsește dacă o sa cauți bine de tot . Trebuie cineva specializat pe așa ceva , singur nu..
 3. Eu am primit cartea la doua zile după ce am luat mașina , dar am ales sa o înscriu in Ianuarie. Facturile au venit cam la 2 săptămâni prin curierat . Am primit numerele roșii de la Dacia și am mers la dealer cu ele .. de înscris definitiv , logic , ne ocupam noi, proprietarii. V-am scris acum câteva zile de câteva opțiuni , sincer , activarea senzorului de ploie face toți banii . Pentru cornering am făcut deoarece nu prea vedeam la curba de 180 grade pe Bran unde sunt cu roata din dreapta .. in sfârșit cam asta am făcut eu pana acum .
 4. Dacă Știți pe cineva , va recomand sa va activati senzorul de ploaie, alarma pe claxon ( nu funcționează la șoc, doar pe deschidere uși / portbagaj ) și cornering. Eu doar astea le-am vrut!
 5. De fulg nu am căutat-o , dar îți garantez ca sunt all season și nu o sa fie nicio problema cu poliția , vorbesc de cauciucurile mele ..
 6. Pe R17 cum am eu , au M+S, deci all season . Mulțumesc tuturor pentru urări , asemenea la toți posesorii / viitori , mulți km fără incidente !
 7. Tot anvelope Bridgestone dueler, sunt singurele care se pun momentan . Sunt all season , nu au facut mofturi pe zăpada sau gheata aseară, am urcat pe auto și am coborât pe 4WD lock sa se uzeze și el puțin , recomandarea a fost sa merg pana in 2500 Rot cam 1500 km .(nu din partea dealerului). Sare la 80 km / h singur pe auto. ( nu am testat)
 8. Pareri, sincer foarte mulțumit , nu ma așteptăm sa se comporte așa bine , ținuta de drum impecabila , bătea vântul nici nu s-a clintit , am mers inclusiv pe porțiuni cu zăpada/gheata , impecabil .
 9. Astazi de dimineața l-am luat și am făcut o plimbare pana la Balea Lac . Nu am ce sa ii reproșez , mers calm in jur de 2500 Rot /min pana fac 1000/1500 km ...sub 6 consum, adblue din ce am înțeles este rezervorul de 14 l plin . In concluzie , se merita așteptarea
 10. Nici, nici . De la Dacia după ce am platit avansul .
 11. Mâine ridic mașina . Din ce îmi aduc aminte am avut seria de șasiu cu 3 săptămâni înainte sa se fabrice . Mașina a fost fabricata pe 16 oct.
 12. Nu ai idee cata presiune am pus eu și mașina mea posibil sa o iau azi sau mâine , dar crede-ma presiune nu gluma . Pentru cei cu dealeri la distanță o sa mai dureze ceva dar oricum bine ca Or sa vina
 13. Nu mai contează acum , important ca începem sa primim mașinile începând de săptămâna viitoare . Cât am putut sa va zic , v-am zis . Nu e vina nimănui , așa se întâmpla când este un proiect nou, pot apărea și întârzieri ..
 14. De Luni încep sa se livreze mașinile la dealeri , probabil încep sa le dea și la clienți in zilele următoare
×