Sari la conținut

Pro

Members
 • Număr conținut

  29
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3

Pro a câștigat ziua ultima dată pe 28 Noiembrie 2018

Pro a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

18 Bun

Despre Pro

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Motor:
  1.5 Blue dCi 115 4WD
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

226 citiri profil
 1. Salut doli, la mine a durat cred ca 2/3 zile dar am înțeles ca ar întârzia cu cărțile , sincer nu am idee de ce, dar atâta timp cât te încadrezi in cele 3 luni, e Ok.
 2. Skinul cu care eram dator Și cornering
 3. Nu știu dacă pot pune video aici pentru demonstrație , dar probabil când o sa aflați cei care nu cred o să-mi multumiți . Momentan nu mai dezvălui nimic ca nu are sens, multă bafta! Eram dator cu un răspuns la cineva aici: la cornering când semnalizezi , am verificat azi, nu se aprinde proiectorul, doar când virezi. p.s e și u skin interesant pentru media nav, ii fac mâine o poza sa îl vedeți..
 4. Pe prima treapta e in mod automat , nu necesita înlocuire maneta . In funcție de cantitatea de apa de pe senzor , ștergătoarele merg mai repede sau mai încet după caz sau deloc. Gavryel, mult succes!
 5. Cornering funcționează atunci când virezi stânga / dreapta , nu știu sa zic la câte grade . Singura problema ar fi ca becurile stock de la proiectoare sunt slabe , mi s-a recomandat led de 45 W .
 6. Haha, diferența e ca eu beneficiez de ele deja, iar tu probabil vei afla ...după ce îți activezi hayonul .
 7. Prietene, caută pe net , eu doar am zis ca mi-am făcut. Tot ce am zis am făcut , adică senzor ploaie, alarma care o are deja doar ca mai trebuie ceva modificat și e activa doar la deschidere uși și cornering . Varianta este prestige, senzorul de lumina dacă îl are și confort , merge activat și senzorul de ploaie . Am dat aici oe forum anumite detalii care unii de aici pot confirma ca așa a fost , cred ca am fost primul care a luat mașina cu adblue 4x4 de aici de pe forum , sunt unele chestii care se pot spune altele nu , v-am zis doar ca se poate deoarece am deja. Bafta! Încă ceva , mai exista și posibilitatea pornirii de la distanță din telecomanda mașinii (keyless) , dar ma mai gândesc dacă o fac sau nu, oricum de la anul vor avea inclusă și aceasta funcție .
 8. Dacă eram zgârcit nu ziceam nimic . Senzorul de ploaie este in același loc cu senzorul de lumina.
 9. Nu pot sa detaliez mai mult , v-am dat un pont ca se poate , pot sa spun ca e făcută de cineva specializat , singur nu ai cum , decât dacă esti specializat . Atât pot sa va spun, sorry ..
 10. Se face cu laptopul , nu pot sa îți recomand dar cred ca se găsește dacă o sa cauți bine de tot . Trebuie cineva specializat pe așa ceva , singur nu..
 11. Eu am primit cartea la doua zile după ce am luat mașina , dar am ales sa o înscriu in Ianuarie. Facturile au venit cam la 2 săptămâni prin curierat . Am primit numerele roșii de la Dacia și am mers la dealer cu ele .. de înscris definitiv , logic , ne ocupam noi, proprietarii. V-am scris acum câteva zile de câteva opțiuni , sincer , activarea senzorului de ploie face toți banii . Pentru cornering am făcut deoarece nu prea vedeam la curba de 180 grade pe Bran unde sunt cu roata din dreapta .. in sfârșit cam asta am făcut eu pana acum .
 12. Dacă Știți pe cineva , va recomand sa va activati senzorul de ploaie, alarma pe claxon ( nu funcționează la șoc, doar pe deschidere uși / portbagaj ) și cornering. Eu doar astea le-am vrut!
 13. De fulg nu am căutat-o , dar îți garantez ca sunt all season și nu o sa fie nicio problema cu poliția , vorbesc de cauciucurile mele ..
 14. Pe R17 cum am eu , au M+S, deci all season . Mulțumesc tuturor pentru urări , asemenea la toți posesorii / viitori , mulți km fără incidente !
×