Sari la conținut

AdiR

Members
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre AdiR

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Stare:
  Viitor posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x2 110cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Cum nu se vinde 4x4 1.5 blue dCi 115 Cp? Din septembrie de cand am dat eu comanda o aveau pe oferta varianta respectiva.
 2. Eu am întrebat și la dealer dacă a venit vreo mașina pana acuma echipata cu noul medianav, iar răspunsul a fost negativ.
 3. Mie ar trebui sa îmi ajungă duster ul prin noiembrie, în caz ca am norocul sa îmi pună noul media nav, va anunț. Culoarea aleasa bej dune.
 4. @Mihaii Motoarele diesel care sunt în oferta acum, au rezervor de Adblue. Când am dat eu comanda pt duster, în ultimele zile din septembrie, mi-au zis cei de la reprezentanta ca urmează sa crească prețurile de la începutul lui octombrie.
 5. AdiR

  Duster 4X2 1.6 benzina 114 cai, culoare Brun Vison

  Salutare! Cred ca scrie în contractul semnat la început termenul maxim de livrare al mașinii după achitarea integrala a acesteia. Eu nu am contractul la mine sa verific.
 6. @Stef13 am gasit si eu brosura respectiva. Acolo apare rezervorul de Adblue ca are 14.4 litri, dar pe oferta primita de la dealerul din RO apare ca are 18 litri. (in brosura de pe site-ul RO nici macar nu apar motoarele cu Adblue) Cat despre pretul unui litru, la o prima cautare pe google am gasit urmatorul site.
 7. E de 18 litri rezervorul de Adblue.
 8. Eu am tot cautat cât Adblue consuma, dar nu am găsit prin specificații. Nici dealerul nu a știut să îmi zică. Și eu sunt în așteptarea unui Duster 1.5 blue dCi 4x2.
 9. @BigFoot de unde ai dedus acel consum de Adblue?
 10. AdiR

  Primul schimb ulei + filtru ulei

  Mulțumesc mult pentru lămuriri! Am fost de curând la un dealer dacia și nu a știut sa îmi explice clar ce presupune.
 11. AdiR

  Primul schimb ulei + filtru ulei

  Salut! Poate sa îmi zică cineva ce servicii presupune programul All Inclusive de la Dacia?
×