Sari la conținut

AdiR

Members
 • Număr conținut

  43
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

9 Neutral

Despre AdiR

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 Blue dCi 115cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. AdiR

  Duster 1.5 blue dCi 115 4x2

  De miercuri după masă pana vineri după masa.
 2. AdiR

  Duster 1.5 blue dCi 115 4x2

  Nu am apucat sa observ prea multe, mie mi-a apărut seara, după o zi plina de condus. A doua zi dimineața am sunat pentru programare la reprezentanta, dar după vreo 10 km parcurși mi-a apărut și cel de-al doilea mesaj cu blocarea în 800 km. Acest aspect a făcut sa fiu primit în ziua respectiva, programarea era abia în ianuarie.
 3. AdiR

  Duster 1.5 blue dCi 115 4x2

  Din câte știu dacă apare mesajul blocare în X km, după parcurgerea celor X km nu vei mai putea porni mașina. O problemă la sistemul adblue nu afectează motorul, dar afectează funcționarea mașinii, ajungând pana la imposibilitatea pornirii motorului. *toate informațiile oferite sunt aflate de mine din manual / google /experienta prorprie.
 4. Anul viitor din câte am înțeles va întra numai pe piață
 5. AdiR

  Duster 1.5 blue dCi 115 4x2

  Update 2: azi mi am recuperat mașina, s-a făcut o reconfigurare a calculatorului adblue. Deocamdată nu am mai avut probleme, mașina se comportă normal.
 6. AdiR

  Duster 1.5 blue dCi 115 4x2

  Mda.. Încerc sa găsesc și alta reprezentanta, mi-a apărut și martorul de motor în bord. Dar răspunsul lor tot același a rămas, cât timp nu e roșu martorul, sa circul mai departe. Update: mi a apărut și mesajul de blocare a mașinii în 800 km, acum au preluat mașina în reprezentanță, mi au zis ca va dura câteva zile, între timp sunt pieton..
 7. AdiR

  Duster 1.5 blue dCi 115 4x2

  După 2200 km fără griji mi-a apărut și mie faimosul deja mesaj "verificați sistemul antipoluare". Am sunat la reprezentanta, programare abia pe 8 ianuarie am mai prins, iar între timp dacă nu se face mortorul luminos roșu cică pot circula în continuare.
 8. Cum am avut si eu azi supriza "placuta" sa imi apara mesajul de "verificare sistem antipoluare", m-am apucat sa rasfoiesc din nou prin manualul de utilizare, iar la pagina 2.17 in manualul primit de mine apare: "daca opriti vechiculul inainte de disparitia martorului luminos, va trebui sa reluati procesul de la inceput" Tot acolo apare ca filtrul de particule infundat se curata ruland masina cu o viteza cuprinsa intre 50-110 km/h timp de 5-20 min, iar in cazul in care dupa aproximativ 20 min nu se stinge martorul luminos de filtru infundat trebuie consultat un reprezentant al marcii. cum de ti-a aparut si tie acest mesaj? credeam ca apare doar la masinile dotate cu adblue, din moment ce ai cutie automata nu ai acest sistemul SRC.
 9. AdiR

  My new Duster

  @Kidu pe site-ul de la Philips de unde ai pus link cu cele două becuri led scrie ca nu sunt omologate ECE, la rubrica descrierea produsului.
 10. Vezi in manualul de utilizare scrie ca în anumite condiții nu funcționează SS, de ex sub 0 grade, baterie slăbită etc.
 11. AdiR

  '18 Duster 1,5 dCI 4X4 Prestige

  @Sirius a apărut modificarea în OUG 14 / 2017: La articolul 44, alineatul (2) se modifică și va avea următorul cuprins: (2) În circulația pe autostrăzi, pe drumurile expres și pe cele naționale europene (E) conducătorii de autovehicule și tractoare agricole sau forestiere sunt obligați să folosească și în timpul zilei luminile de întâlnire sau luminile pentru circulația diurnă."
 12. AdiR

  '18 Duster 1,5 dCI 4X4 Prestige

  Nu trebuie sa pornești ziua luminile de întâlnire, conform legislației actuale sunt suficiente luminile de întâlnire pe timp de zi (DRL).
 13. Cartea mașinii am primit-o in ziua în care am ridicat mașina de la reprezentanta. Cei din Cluj ziceau ca abia la începutul anului viitor va fi disponibilă varianta de medianav cu android.
 14. In primii 1600 km, am afișat în CB consum mediu de 5.7, calculat după pompa îmi da 5,9.
 15. Da, atâta că prima imagine nu e asemănătoare cu skinu de la medianavul meu, dar poți salva 12 posturi radio, dacă ai iPhone poți folosi și comanda vocală, etc. Este vreo funcție care nu o ai?
×