Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Pe BON COMANDA la voi ce scrie la rubrica Referinta / Cod VIN ?

La mine este o litera si 6 cifre.

La Duster-ul vechi pe comanda aveam sasiu VIN.

Comanda = lansare in fabricatie = serie sasiu (VIN)?

Poate au schimbat procedura? Ce parere aveti?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
54 minutes ago, doli said:

Este o serie dată de calculator. Abia după ce se fabrică mașina apare șasiu VIN. Mie așa mi-a spus de la dealer.

Când trebuie să plătești și restul mașinii, în hârtia cu care mergi la bancă trece seria VIN? 

Link spre post

in nu stiu cat timp se emite si VIN, deci depinde la ce interval de timp iti da bonul pt plata integrala a masinii. oricum la sfarsit iti da factura pe care apare  VINul

Offtopic- am fost (sunt inca) placut surprins de impozitul pe an de doar 64 de lei cand am inmatriculat masina. Am prieteni care nu m-au crezut pana nu le-am aratat hartia de la taxe si impozite, unii din ei au si sute de lei impozit la audi si bmwuri *mai misto* din anii 2000 :)

Editat de Gavryel
PS
Link spre post

Mihhay, multumesc!

Parerea mea: nu platii diferenta fara sa ai serie VIN si fara sa receptionezi masina.

Eu am primit serie VIN pe factura 2 (rest de plata) in 2012.

Link spre post
1 hour ago, doli said:

Mihhay, multumesc!

Parerea mea: nu platii diferenta fara sa ai serie VIN si fara sa receptionezi masina.

Eu am primit serie VIN pe factura 2 (rest de plata) in 2012.

Parerea mea e ca se cam exagereaza cu chestia asta,sa ii spunem fobie, asa gandeam si eu ca cine stie cum m-or trage in teapa, daca platesti masina stai linistit ca or sa ti-o aduca. Ca o platesti acum sau mai devreme, tot aia este, tot atunci o vei primi. La cate zeci de mii de masini se fabrica acolo ai impresia ca se uita ei fix la a ta sa faca nu stiu ce giumbuslucuri? :)  Te poti pacali doar cu un singur lucru palpabil, sau dimpotriva, poti castiga, in functie de cursul euro, daca e in scadere, te duci si ceri sa platesti integral si vei da mai putin. Eu am nimerit un curs in scadere, era mai mic fata de cursul de pe bonul de avans, si am platit mai putin cu vreo 600 de lei fata de cat imi calculasem eu la cursul de pe bonul de avans. La treaba asta ar trebui sa te uiti

Editat de Gavryel
Link spre post
3 hours ago, doli said:

Aia e serie de fabricație, teoretic începe cu A

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...