Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna ziua,

Imi cer scuze daca nu am deschis acest topic in sectiunea unde trebuie. Cateva intrebari am pentru dumneavoastra. Sunt foarte interesat de achizitionarea noul Duster, pe 27 decembrie am programat test drive-ul, daca au fost persoane dintre voi care au reusit sa il conduca, cum vi se pare, ca tinuta de drum, comfort? Pe configuratorul Dacia, am personalizat urmatoarea configuratie:  variant comfort, motorul de 1.6 SCe 2wd, medianav, camera video pentru parcat cu spate si senzori de parcare. Cum vi se pare motorul de 1.6? Mentionez ca eu acum conduc un Megane 2 din 2006, motorul de 1.5 dci 82 de cai putere, inafara de consum nu sunt multumit de acest motor. Orice sfat in vederea achizitiei e bine venit.

Va multumesc mult.

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Sal, tipul de la Meridian asa zicea, acum vad pe 27 ce si cum. Uite  de exemplu acum pe configurator vad ca nu mai pot selecta nici una din variantele de 1.6, 4x2 sau 4x4

Link spre post

Ce culoare ai ales?

Eu as alege din lista de optionale scaune incalzite (100 euro nu este mult) si volan piele (numai daca rezista la uzura cel putin la fel ca varianta clasica ).

Despre cardul de acces nu stiu ce sa zic, m-as interesa cum functioneaza, detalii.

Camera video este buna daca vrei sa parchezi la milimetru, cu conditia sa vezi pe monitor bara spate de la masina. In alte conditii senzorii sunt suficienti.

Medianav doar daca ai camera sau iti place sa folosesti navigatia.

Mie imi place varianat 4x2 si motorul 1.6, daca nu gasesti poti lua 1.2.

Editat de abc
Link spre post

@vladionut  posibil sa fie ce cu site-ul,

@abc  GRIS COMETE este culoarea pe care o vreau, da eu vreau camera si senzorii, ca asta e , mai vrea si doamna sa conduca, si nu vreau sa ma dau jos din masina sa dau din maini :)), daca intelegi.

Link spre post

Si eu am navigatie si am folosit-o de cateva ori, prin Bucuresti si prin tara. Este OK, este actualizata, te duce cam oriunde. In toate cazurile am gasit-o utila.

Pentru ajutor la parcare am senzori (fara camera). Foarte multumit de ei. M ajuta foarte mult.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...