Sari la conținut

Postări Recomandate

Anterior, la drum zilnic de 2x25 km in zona Passau - Germania, consumul era 10-10.5%. Acum, pe CB 8.9 si la pompa 9.1. Stilul meu de condus - talpa la deal 80-10/h, la vale talpa/frana de motor/scoasa din viteza functie bine-nteles si de trafic/conditii meteo/peisaj. Intre timp am "tunat" si Loganu', (va las pe voi sa ghiciti la cine), testat pan-acum numa-n Bucale - nu se compara cu 1.6 al Dusterului, dar se misca mult mai bine ca inainte, aceleasi imbunatatiri.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 96
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca vrei sa nu ajungi cu motorul in batista, ce ai spus aici se aplica si fara resoftare

Eu am facut resoftarea la DOK la scurt timp dupa ce am luat masina. Am facut de atunci 80.000 km si sunt foarte multumit. DOK este profesionist (poti citi si pe  forumlogan cate resoftari a facut acol

Nu se face trecerea de la 90 cp la 110 cp doar din soft. Sunt curios cati din cei care au "resoftat" au si masurat care sunt puterea si cuplul maxim si mai ales cum au masurat. Degeaba ii bagi mo

Posted Images

• 1 month later...

M-ar interesa si pe mine un tuning la duster 1.5 DCI 110CP euro 6 din 2015

Se poate face acest tuning si pentru motoarele euro 6?

Si as vrea sa stiu daca imi poti da vreo diagrama cu performantele inainte si dupa tuning (ma intereseaza mai mult cea de dupa tuning)

Si as mai vrea sa stiu la ce cost se poate pune dinnou softul original(in caz ca nu imi place modificarea) ?

Multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...