Sari la conținut

Postări Recomandate

• 2 months later...
  • Răspunsuri 96
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca vrei sa nu ajungi cu motorul in batista, ce ai spus aici se aplica si fara resoftare

Eu am facut resoftarea la DOK la scurt timp dupa ce am luat masina. Am facut de atunci 80.000 km si sunt foarte multumit. DOK este profesionist (poti citi si pe  forumlogan cate resoftari a facut acol

Nu se face trecerea de la 90 cp la 110 cp doar din soft. Sunt curios cati din cei care au "resoftat" au si masurat care sunt puterea si cuplul maxim si mai ales cum au masurat. Degeaba ii bagi mo

Posted Images

• 2 months later...

am si eu o intrebare;

de ce nu face acest lucru producatorul ?

toate aceste chip tuning-uri, daca se rezuma numai la modificarea softului, de ce nu le face producatorul, ca in felul acesta poate-i cresc vanzarile, ca vand un model cu o putere mai mare, zic si eu, adica mare lucru un nou soft, este zero pentru producator, se face din tastatura, din clic, :), adica in loc sa scrii cu î din i scrii cu â din a, mare chestie, poate sunt rautacios, dar cred ca poate fi comparat acest lucru cu culoarea pe care o doresti, la masina.

cred ca ar fi mai ieftine modelele sport, asa cum le propun cei care fac chip tuning, filtrul de aer, soft si toba de evacuare, pentru producator, daca le-ar avea ca optiune, 8-)

spun acest lucru pentru ca pentru filtrul de aer, daca se pune unul sport, se elimina foarte multe componente originale.

pupici :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu mi-as pune powerbox pe o masina cu filtru de particule, mai ales la Duster unde inca nu exista solutie de anulare DPF. Powerbox-ul nu face decat sa modifice cantitatea de motorina injectata, si anume sa imbogateasca amestecul cu motorina.

Te-ai intrebat de ce producatorul nu doteaza Dusterul cu jante mai usoare sau de marca? Sau de ce nu pune un sistem audio mai performant? Sau de ce Duster 1.5dCi are filtru de particule? De ce nu se vinde Duster si cu o motorizare de 2.0l?

Nu sunt nici eu rautacios. Daca gasesti raspunsul la intrebarile de mai sus, atunci sigur ai raspuns si la intrebarea ta. Exista totusi variante de soft cu puteri diferite si la producator. Chiar si motorul de 1.5dCi a suferit mai multe modificari, inclusiv de soft.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...