Sari la conținut

Tutorial montaj aparatori noroi Dacia Duster

Postări Recomandate

Salut, eu le-am montat azi, singur, maxim o ora jumatate a durat. Nu am mai dat rotile jos, am marcat locul unde vin gaurile, am luat un burghiu de 2, l-am tinut in patent, l-am incalzit cu bricheta si totul a iesit super, atat pe fata cat si pe spate.Drumuri bune!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 62
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Masina dotata cu bavete de noroi originale tot ca o purcica seamana in vremurile astea mizerabile.

Am montat si eu aparatori. Pentru cei care au montate sau inca le tin in portbagaj cumparati de la un magazin auto cleme de tabla si cand insurubati puneti si astea . La aparatorile fata in

Tutoriale montaj aparatori noroi Dacia Duster pt fata si spate.   -aparatori noroi fata - 6385 374 20R - pret ~ 44 EUR -aparatori noroi spate - 7881 218 85R - pret ~ 44 EUR   tutorial_monta

Posted Images

Am montat si eu aparatorile de origine insa mi se pare ca nu rezolva nimic. E murdara masina pana si pe manerele usilor fata :) cam... ca inainte de a le monta... la primavara o sa le dau jos si o sa le donez cui le-a vrea.

Link spre post
  • 6 months later...

vreau si eu niste poze si detalii pentru montarea aparatorilor va rog, pe fata am vazut ca sunt 3 suruburi, le folosesc tot pe acelea? iar pe spate cred ca trebuiesc date gauri si mi-e frica sa nu ies prin bara cu surubul cand il infiletez, am duster ph2

multumesc!

Link spre post

Pozele din manualul de pe prima pagina a acestui topic sunt mai mult decat sugestive si iti arata ce suruburi sa refolosesti/inlocuiesti.

N-ai ce sa strici. Gaurile le dai cu atentie doar in "buza" barei de plastic - nu prea ai cum sa iesi prin bara (oricum se dau cu burghiu mai mic in diametru decat surubul).

Link spre post
  • 2 months later...

Am montat aparatoarele de noroi fata de la masina veche si nu prea stau cum trebuie, adica sa misca si nu se muleaza cum trebuie pe aripa! :(

Imi lipsesc cele 4 suruburi suplimentare, care erau incluse in kitul de instalare. Sunt suruburile pentru care trebuiesc date gauri in plastic . . . :(

Cu ce sa le inlocuiesc? Sau gasesc sa le comand undeva pe cele originale?

Codurile pentru cele 2 tipuri de surub:

7703016547

7703017090

Editat de apashi
Link spre post

@apashi vezi la ceva magazin de bricolaje de suruburi autofiletante similare, cu pas mare si ceva saibe.

Orientativ, valori masurate pe suruburi de la aparatori date jos de pe masina, in mm:

Lungime 28, grosime 4.8, pas 3.5, latime saiba 16.5

20170902_234906.thumb.jpg.81fd758b44fcf6744c6176aadee283ab.jpg20170902_235007.thumb.jpg.ceb112e84d321223590ce5414668e7a7.jpg20170902_234946.thumb.jpg.de2420aebc0a990fabccab3e4792511c.jpg20170902_234835.thumb.jpg.64b0dceea485114b05ad2f7c34a7fccb.jpg

Sper sa ajute.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...