Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 107
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Se pare ca in cardul salonului de la Geneva Duster (pe langa celelalte modele Dacia) va beneficia de un upgrade cu urmatoarele caracetristici:   ->un nou volan ->alt model de jante de aliaj

Extrapoland din imaginile spion, cred ca va arata cumva in maniera asta...

@ apashi Habar n-am...acele foto care de fapt sunt in total vreo 5,sunt facute de un tip ce transporta pe platforma masini pe la diverse concesionarii din Italia.Pozele au fost postate de tipul asta p

Posted Images

http://www.vezess.hu...7/03/15/483829/

Un articol, interviu cu Jean-Christophe Kugler executive vice president and Chairman of the Europe region alianta Renault-Nissan (Alpine, Dacia, Datsun, Infiniti, Lada, Mitsubishi, Samsung) in care remarc doua lucruri:

- absolut nimic concret despre noul Duster - semne bune dupa parerea mea, inseamna ca se coace ceva. Mai jos citez din articol:

" La ce sa ne asteptam de la noul Dacia Duster? Va fi un model dezvoltat, va fi mai scump?

Nu acesta este obiectivul. Dacia a avut succes prin masini simple, sigure si permisibile la pret, nu putem abandona aceste calitati. Pot veni accesorii noi, solutii noi de exemplu sistemul de navigare, sistemul multimedia, camere schimbatorul easy, dar numai atunci cind au devenit fiabile si din cauza productiei de serie mare, a cererii mari de pe piata, pretul lor a scazut.

Factorul de mers in natura ( 4x4 nota mea ) este important sau si noul Duster, asteptat spre sfirsitul anului, va fi un SUV orientat spre asfalt?

Nu schimbam nici o caracteristica, apreciata de cumparatori; incercam sa imbunatatim aceste performante, astfel si caracteristicile ' off road ' ale modelului. "

- despre motoarele noi cu putere redusa:

" Oferta de motoare pentru Dacia este redusa, cu limitele superiaore: benzina 125 CP, diesel 109 CP, Vor fi modele mai puternice?

Nu pot vorbi despre dezvoltarile de viitor, dar daca trendul nou. sau reglementarile legislative noi, vor cere asta, alianta are pe raft motoare mai puternice de care ne vom servi. Dar cumparatorii nu au reclamat ca le-ar lipsi Daciile mai puternice. "

- despre concurenta Lada Skoda:

" Se testeaza Lada Vesta pentru eventuala extindere in vest. Care este raspunsul Dumneavoastra la Vesta?

Am condus si eu Vesta in Rusia, nu versiunea Euro 6. Ca inginer, affirm ca, este o masina bine facuta. Principalul teritoriu pentru aceasta marca este Rusia, cu o piata in revenire, respectiv tarile cu legaturi puternice cu Lada, de exemplu Kazahstan. Dar sa nu uitam ca si Lada este parte a aliantei Renault-Nissan.

Ar fi o alternativa de venituri suplimentare impingerea in sus a marcii, cu Dacii mai dezvoltate si mai scumpe; cum a facut Volkswagen cu Skoda?

Noi mergem pe alt drum decit Skoda. Am vindut peste patru milioane de masini de ce am schimba o reteta care functioneaza? "

Editat de ISZY56
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Doua puncte care ma sperie si primul arata clar cat de putin asculta ei parerile clientilor, sau cat de putin conteaza acestea:

1. "Dar cumparatorii nu au reclamat ca le-ar lipsi Daciile mai puternice." - pe bune!?! Oare nu vrea nimeni un 1.6 cu cca 130CP si cu mai putine ture la viteza legala de autostrada, fapt care ar scadea consumul la niste valori normale?

2. "schimbatorul easy" - parca se vorbea despre un dual clutch; daca pun o cutie care schimba ca easy-r, cred ca incep sa ma uit la alte marci pentru a doua masina de oras si concedii, ca aia e automata cu rau de mare :)

Link spre post

Noul Duster va fi de fapt tot aceias masina dar probabil E 7,avand niste tampenii in plus fata de actuala E6 care are si ea niste chestiuni care nu folosesc la nimic concret (mod ECO,S&S,indicator schimbat viteza si asistenta la plecarea in panta)...daca era sa fie ceva nou diferit,atunci undeva pe glob ar fi fost fotografiat un prototip camuflat,asa cum se intampla cu restul marcilor auto.

Link spre post

Pentru mine este foarte concludenta expresia:

' Pot veni accesorii noi, solutii noi de exemplu sistemul de navigare, sistemul multimedia, camere schimbatorul easy, dar numai atunci cind au devenit fiabile si din cauza productiei de serie mare, a cererii mari de pe piata, pretul lor a scazut.'

De aici ( printre altele ) si aspectul ' interior 1999 ' al Dusterului. Nu gunoaie, nu resturi de stocuri de prin Europa, nu lopsa de proiectanti . Pentru a tine preturile de cost si vinzare la un anumit nivel, se cauta solutii tehnologice care deja au trecut la producatorii de componente in faza de productie de masa. Au un pret corespunzator de mic pe piata pieselor.

De aici si fiabilitatea ( crescuta ), aceste componente au trecut de defectiunile inerente primei lor perioade de viata.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...