Sari la conținut

Postări Recomandate

Exista un sistem Duralube de picurare automata. Costa 700 lei. Nu e cazul la Duster.

Si eu m-am mirat, chiar am intrebat dar mi-au specificat clar cei de la Vernesti ca ma asteapta la 30000 km.

Odata reglata, nu vad ce sa-i faca la 1000 km. Poate alte instalatii, la BRC nu trebuie revizie la 1000km.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 514
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trebuie lămurite niște lucruri: 1. există 1,6 16v cu gpl de fabrică, cod K4M616 cu instalație Landi Renzo 1a. ai 1,6 16v (K4M616) pe Duster ph1 2a ai 1,6 16v (K4M642 dar și H4M740)pe Du

Va salut pe toti. Ma bag si eu pe aici cu instalatiile GPL. In mod sigur se face economie daca se monteaza o instalatie GPL. Cei de la firma care mi-au facut montajul au spus ca masina va consuma c

O grămadă de griji aveti cu gpl-ul asta..

Posted Images

eu am un sistem similar pe care l-am luat cu 300 lei (e inclus in cei 600 euro pe care i-am platit la Landi Renzo) si care ajuta la racirea amestecului si lubrifiaza suplimentar. costul e infim, sub 0,1 lei/100 km..

asa zisa revizie de la 1000 km e de fapt o verificare si reglaje care nu costa nimic. ce se face la 20.000 km la landi e schimbarea filtrelor care costa cu tot cu manopera 150 lei.

eu am spray de pana cu mine ca sa nu car roata de rezerva (cu toate ca am suportul pe hayon) pe care l-am testat de 2 ori pana acum si e ok sa ajungi acasa de oriunde din tara cu roata plina de spuma in interior. In off road imi iau roata cu mine ca acolo sunt solicitari mai mari pe traseu si poate cedeaza acea spuma la locul penei...

in rest, sa auzim numai de bine! ;)

Link spre post
  • 1 month later...

Salutare tuturor. Am depasit 8000 km pe Gpl. Va pun la dispozitie datele in ce priveste consumul.

1. Instalatie BRC montata pe 01/07/2013 la Vernesti. Index km. initial 16625 km. Index actual 24810 km. Parcurs 8195 km. In aceasta perioada am alimentat cu 157.88 litri benzina in valoare de 913.31 lei si cu 860.16 litri GPL in valoare de 2418.55 lei. Total: 3332 lei. Consum la 100 km: 10.49 litri GPL si 1.92 litri benzina. Pret pe 100 km.: 40.65 lei. (cu 80% Gpl si cam 75% plin benzina)

2. Am circulat preponderent urban, cam 70% din parcurs. Drumuri scurte de 3-10 km. In general respect viteza legala in oras, dar o si calc cand e cazul. In exterior maximum 110, rareori 130. Aer conditionat non stop cand e necesar. Uneori conditii grele care au necesitat 4X4 (nameti, urcus la munte pe pante accentuate, drumuri in delta dupa ploaie cu noroi la jumatatea rotii). O zi buna tuturor.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...