Sari la conținut

Postări Recomandate

La masina anterioara (Logan 1.6 MPI) aveam GPL iar teava de esapament era curata-curata. La Duster, inainte sa pun GPL aveam funingine pe teava intr-o masura as zice normala. Dupa ce am pus GPL (model Landi-Renzo, de aprox. 2 saptamani) ma asteptam sa nu mai gasesc nimic pe teava, stiind cum a fost la Logan, insa tot apare funingine. E prea devreme sa ma astept sa fie curata sau motorul are o problema cu eficienta arderii ?

Rog pe cei care au GPL pe Duster sa spuna cum este la ei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 514
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trebuie lămurite niște lucruri: 1. există 1,6 16v cu gpl de fabrică, cod K4M616 cu instalație Landi Renzo 1a. ai 1,6 16v (K4M616) pe Duster ph1 2a ai 1,6 16v (K4M642 dar și H4M740)pe Du

Va salut pe toti. Ma bag si eu pe aici cu instalatiile GPL. In mod sigur se face economie daca se monteaza o instalatie GPL. Cei de la firma care mi-au facut montajul au spus ca masina va consuma c

O grămadă de griji aveti cu gpl-ul asta..

Posted Images

teava mea de esapament e curata. daca faci drumuri scurte zilnic, pana trece de la benzina la gaz (fiind frig afara) trece destul si astfel se creeaza funingine de la benzina. de la primavara ar trebui sa nu mai ai funingine. poti sa faci si un test de noxe la service pentru ambele situatii.

Link spre post
  • 2 weeks later...

As mai avea eu o intrebare. Ati pus instalatia la 0 km? Eu asa am facut si pana acum am incercat cat de cat sa merg pe benzina, in ideea ca imi fac rodajul pe benzina. Asa mi-a recomandat si dealerul. Una peste alta, eu sunt foarte multumit de cum merge pe GPL, cu toate ca am facut foarte putini km.

Link spre post

Pe fosta mea masina 1.6 benzina,am montat instalatie de gaz pe injectie Emer(Italia).Am mers aprox.100.000km cu ea.Am avut doar 2 probleme - am schimbat niste garnituri la reductor,iar mai tarziu am schimbat 2 injectoare ca se uzasera.In rest nicio problema.Recomand!

Link spre post

eu am pus instalatia la 6300 km. Tot ca Dusty2010 am vrut intai sa-i fac rodajul pe benzina.

Cat priveste funinginea, in oras intr-adevar fac drumuri scurte, dar asa faceam si cu Loganul si teava era curata, indiferent de anotimp.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Buna ziua

Sunt interesat sa montez pe masina mea o instalatie GPL. M-as orienta spre o instalatie BRC (http://crcgrup.ro/in.../montatori-brc/). Daca aveti stiinta de cineva care a montat asa ceva v-as ruga sa postati. Sunt interesat de performante, garantie si pret. Eu am informatii ca la Buzau ar fi niste meseriasi priceputi. Va multumesc pentru amabilitate.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salut! La Buzau (de fapt la Vernesti) sunt niste baieti chiar foarte priceputi. Cel mai bine ar fi sa iti faci o programare la montaj la ei si sa stai de vorba in prealabil cu ei sa vezi ce iti recomanda. Eu personal am pus la ei o instalatie Landi Renzo de care sunt foarte multumit. Diferentele sunt relativ mici la preturi, iar la performante cam la fel. Ideea e ca atunci cand am montat la ei, tot din recomandari am pus Landi pentru ca mi-au zis ca la momentul respectiv erau diverse probleme la injectoarele BRC.

Spor!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...