Sari la conținut

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 514
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trebuie lămurite niște lucruri: 1. există 1,6 16v cu gpl de fabrică, cod K4M616 cu instalație Landi Renzo 1a. ai 1,6 16v (K4M616) pe Duster ph1 2a ai 1,6 16v (K4M642 dar și H4M740)pe Du

Va salut pe toti. Ma bag si eu pe aici cu instalatiile GPL. In mod sigur se face economie daca se monteaza o instalatie GPL. Cei de la firma care mi-au facut montajul au spus ca masina va consuma c

O grămadă de griji aveti cu gpl-ul asta..

Posted Images

Am montat de luni instalatia gpl - BRC la Buzau. Merge la fel ca pe benzina (fara flashlube, nu se recomanda), consumul dupa primul plin se duce in 12% (200 km, aprox 60 urban). Calculatorul arata consum de 9%, inainte pe benzina arata 8%.

Am trecut si de RAR, tehicianul care a verificat-o a zis ca e f bine reglata

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@marinel - Felicitari si multi km. fara probleme. Sunt convins ca ai facut o alegere corecta. Consumul este intre 10,5 si 13 % (iarna - vara). Iarna merge ceva mai mult pe benzina. Imi poti spune cat a costat vizita la RAR ? Eu am amanat-o, cred ca o fac anul viitor.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salut. Am instalatie Tomasetto Stag 4, si am parcurs cca 36000 km. Am schimbat doar filtrele. Cat despre consum, momentan, sunt multumit. Pana acum vreo 3 luni, consumul nu-mi scadea sub 11%. Dupa ce am facut o resoftare la calculatorul instalatiei, am ajuns la cel mai bun consum de cca 9-9.5% extraurban si fara depasirea vitezei de 100km/h. Roata de rezerva am fixat-o cu o tija filetata prinsa de suportul telescopului de pe partea dreapta, in pozitie verticala. Drumuri bune tuturor!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...