Sari la conținut

Intalnirea Nationala A Dusteristilor, Editia A Xi-A

Postări Recomandate

• Răspunsuri 215
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva din pozele culese de pe Facebook de la participanti, sau facute de mine, de la eveniment.   Mult mai multe poze vor urma in curand.

Tapatalk    

Posted Images

Dar... atentie ca evenimentul este Intalnirea Nationala a Dusteristilor si... la acest eveniment nu se accepta alte masini inafara de Duster!

Referitor la acest subiect, cred ca ar fi de bun augur sa poata participa si viitori sau potentiali posesori de DUSTER in masura locurilor de cazare disponibile. Eu as fi participat la un IND cu micul meu Golf 4 iainte de a alege urmatoarea masina. Ma gandeam serios sa ma dau la niste chinezari dar traind la poalele platformei DACIA, am ales totusi DACUL nostru, iar un IND nu facea decat sa ma convinga instantaneu.

Deci, aceste intalniri ar putea convinge multi soferi in cautare de schimbare......parerea mea.

PACE TUTUROR in asteptarea ordonantei 15..........

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Participarea nu inseamna ca nu poti sa vii la "Cartierul General" cu camionul!

Inseamna ca in traseu si in trial si/sau la actiunile desfasurate de organizator, nu poti participa cu camionul.

Adica, poti veni cu camionu, il lasi in parcare si... participi, daca ti-ai aranjat sau daca ai loc in masina unui participant/organizator

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...