Sari la conținut

Conducerea Preventiva Si Evitarea Accidentelor

Postări Recomandate

Acelasi lucru il vad zilnic, dimineata, pe bulevardul Timisoara, intre AFI si intersectia de la razoare. Tot timpul linia de tramvai este ocupata de masini care intra pe linia de tramvai imediat ce au trecut de intersectia cu Vasile Milea, trec vijelios pe langa tine care mergi normal pe banda 3, dar cand din spate vine tramvaiul si ii claxoneaza sau cand intra in intersectia de la Razoare, trag de volan dreapta sa intre din nou pe strada. Sunt unii care dau semnal si asteapta pana li se face loc, si unii melteni care mai sa intre peste tine facand dreapta fara sa se asigure. Da, astia merita clazonati si, de ce nu, injurati.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 125
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nota: Am decis sa deschid acest topic cu mare reticenta si teama de feedback negativ - insa consider ca ne poate fii util sa vedem cum gandesc si altii in secundele care conteaza, cele premergatoare u

Îndrăznesc să fac o recomandare cu privire la reglarea poziției corecte la volan. Recomand o structură simplă şi logică de tipul:   1. Ce anume reglăm? 2. Cum reglăm? 3. De ce reglăm?   Este f

@husky, ai uitat de nr. 8   8. Gherțoiul de Bucale: nu respectă nici o regulă de circulație, merge de parcă e pe uliță la tac-su, se bagă intotdeauna la intimidare, fără să-și respecte banda, fără s

Posted Images

Eu raman la parerea ca cei ce claxoneaza prelungit in scop justitiar si punitiv au in primul rand nevoie de niscaiva ajutor psihologic. Legea, din pacate, doar ii sanctioneaza cu amenda pe cei ce inteleg sa imparta educatie si dreptate in acest mod. No offence..

Editat de Stef13
Link spre post

Recunosc ca am si eu microbul justitiar... desi nu obisnuiesc sa injur sau blestem...etc :angel:

Nu claxonez prelungit ci scurt... gen "bai magarule te vedem" :excl:

Sau claxonez atunci cand vad pe unul depasind in timp ce pietonul trece si exista un risc... claxonez pietonul sa fie atent.

Legat de claxon in sine: Chiar ma stresa mieunatul pitigaiat de Duster... astfel am decis sa pun niste claxoane melc mai teapene, sa se auda clar. :hyper:

Cat despre ajutor psihologic... HDDul e ok, Procesorul merge... RAMul mai face fite uneori sau sursa... greu de zis :frantics:

http://www.auto100.r...202k_47173.html

post-4805-0-14246500-1476390796_thumb.jpg

Link spre post

Da, pai un alt element des intalnit in trafic e frustrarea... care nu de multe ori duce la "road rage"... uneori e bine sa-i lasi pe melteni in plata lor - nu ca sa ii incurajezi, dar din pacate de multe ori nu va avea nici un rezultat "admonestarea" - sau va inrautati lucrurile.

Din nou, titlul e legat de prevenire si evitare... de probleme :)

Link spre post

Frustrare? :) Nahh... eu cand ma urc la volan sunt foarte Zen... nu prea stau cu gandul la ce se pertece in jur, am probelmele mele de munca de rezolvat, gropi de ocolit si distante de pastrat si consumul de urmarit :) iar la cretinii din trafic le dau delete instant. Singurii care ma pot enerva sunt cei din trafic care risca sa ma loveasca.

Petrecem destul timp in masina si prefer sa fie un loc in care ma urc si stau cu drag. Volanul trebuie sa fie impecabil sa nu fie urme de praf pe bord sau covorase prea murdare iar geamurile sa fie intodeauna curate. Apropo de ele: le dau cu solutie "anti-apa" ca sa am vizibilitate mai buna cand ploua.

Tot pt starea de spirit si calm preventiv: Clolectia mea de muzica e plina de Enya si Sarah Brightman plus o colectie de muzica variata, pozitiva sau din anii 70-80. DUSTEResc poate sa spuna daca selectia mea de muzica e ok :) acum o are si el.

Editat de Cain
Link spre post

Cat despre ajutor psihologic... HDDul e ok, Procesorul merge... RAMul mai face fite uneori sau sursa... greu de zis :frantics:

nu neglija softu', ca despre el era vorba :) Hardware au toti.

Link spre post

@Cain - este un topic mai vechi cu "ce muzica ascultati in Duster" - daca vrei poti sa pui acolo un playlist (nu piesele efectiv ci doar titlurile lor) - au mai scris si altii ce asculta p-acolo...

Link spre post

Acest fenomen numit frustrare,se poate observa cel mai bine la conationalii nostri fani Deutschland ce dau cu sapa prin vest,in momentul in care trece pe langa ei in depasire o Dacia Duster! :excl: Meseriasi care odata iesiti de pe autostrada si intrati pe un DN,merg in coloana bara la bara in spatele tirului pe sute de km sau mai grav,baga cate o depasire aproape sinucigasa !!! :ahappy: In fine,doua trei chestiuni importante pentru mine ce fac parte din capitolul conducerea preventiva,consta si in a-mi lua masuri de siguranta,adica sa ma feresc de prosti si imbecili... in primul rand anticipez ce vrea sa faca cel din fata...cand intru in depasirea a 2 tir-uri sau a unei coloane de masini,chestiune valabila si pe autostrada chiar daca sunt 2 benzi pe sens,dau flash cu farurile si chiar clanxonez in functie de situatie...pasagerul din dr. este pregatit permanent sa apese pe butonul de avarie in cazul unei opriri neprevazute.Restul sunt chestiuni ce tin de codul rutier si politete.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...