Sari la conținut

Sfat Achizitie Auto Second-Hand

Postări Recomandate

Ma aflu in aceasi situatie ca tine cu diferenta ca a mea conduce subaru acum, dar vrea una mica de oras.

S-a lamurit ea la Mitsubishi Colt cica...dupa ce a trecut prin A si prin Micra..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 65
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Par sa se inteleaga

off-topic: Aveti noroc cu doamnele voastre care vor masini mici, cat mai mici, usor de parcat si cu motoare mici si economice. A mea doamna conduce una mai mare decat dusterul cu motor de 2.2... Si ta

Haha - cum era aia? ... "new hardware found"   Să o folosiți sănătoși

Posted Images

off-topic: Aveti noroc cu doamnele voastre care vor masini mici, cat mai mici, usor de parcat si cu motoare mici si economice. A mea doamna conduce una mai mare decat dusterul cu motor de 2.2... Si tare mi-e ca daca imi vad visul cu Ford Ranger implinit (540cm lungime), in scurt timp intra tot pe mana ei :))

Link spre post

Un A160 s-a cumparat de curand in familie. Si am tot alergat dupa diverse maruntisuri la el, Si nu mi s-au parut f scumpe. Masina a fost adusa de curand din germanica cu aprox 110k km la bord (reali si verificati in reteaua mercedes). cutie automata, motor 1,6. M-am dat nitel cu ea si se misca foarte bine, cel putin pana acuma.

Link spre post

Tot ce a fost facut de Mercedes inainte de 2008 a fost "built-to-last". Deci, fara probleme, te mai duce masinuta aia inca de doua ori 110k km.

Preturile de mentenanta sunt OK, pe alocuri chiar mai decente decat Renault.

Eu zic ca e o investitie buna sa iei ceva ca a lui @tora, decat sa faci greseala sa te bucuri la vreun Hyundai i10 sau ceva de genul...

De Colt am auzit si eu ca ar fi bune. Am facut un test drive acum vreo 5 ani cu unul 1.2 benzina 90cp parca.. si jucaria aia chiar fugea! :D E fun..

Editat de huskyuk
Link spre post

Dupa standardele sotiei, e prea mare :)

Ma uit si dupa A-Klasse, daca ziceti ca nu costa mult intretinerea. La lungime se incadreaza in ce cautam (3.6m) Oricum, prognozez ca va face undeva la 3.000km/an cu masinuta, in principal dus/adus copiii de la gradinita/scoala/after-school.

Editat de DonQuijote
Link spre post

Sa nu cazi in extrema cealalta, sa ii iei un Smart for2... Alea sunt doar auto, dar NU recomand sub nicio forma. Gunoi de masina mai mare nu exista... Daca se poate numi masina! (Am avut una 6 luni, crezand ca salvez planeta si buzunarul.... Atata zic: kit ambreiaj 2800 lei + montaj)

Link spre post

Eu as lua in calcul si Toyota Yaris. Gasesti si cu cutie automata si manuala. Numai ca astea sunt ceva mai noi...(cu auomata, din cite stiu eu). E fiabila . A avut sotia mea vreo 2 sau 3 ca si masina de serviciu... in afara de schimburile de ulei si filtre, nu prea mai ai ce sa faci la ea. Eu am facut Transfagarasanul cu una cu motor de 1,3 benzina si am ramas surprins de cit de bine s-a miscat...

Editat de itoader
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...