Sari la conținut

Sfat Achizitie Auto Second-Hand

Postări Recomandate

Polo sau Corsa ... amândouă au ceva ce nu îmi spun nimic ... sau nu mă atrag, nici pe mine, nici pe soție, deloc.

Duster Acces ... nu corespunde la nici una din criteriile impuse.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Editat de DonQuijote
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 65
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Par sa se inteleaga

off-topic: Aveti noroc cu doamnele voastre care vor masini mici, cat mai mici, usor de parcat si cu motoare mici si economice. A mea doamna conduce una mai mare decat dusterul cu motor de 2.2... Si ta

Haha - cum era aia? ... "new hardware found"   Să o folosiți sănătoși

Posted Images

Modus si C3 sunt cam "mari". M-am gandit si la C2, dar are un "je ne sais pas" care nu stiu sa zic daca ma convinge sau nu sa il iau in calcul. As vrea ca sa pot gasi piese relativ usor si ieftine pentru ce alegem (inclusiv prin schrot-uri) si C2-ul nu e chiar o masina raspandita, astfel ca nu cred ca performeaza la capitoul asta. Dar nu am exclus-o niciodata din calcul, si daca se iveste la momentul cumpararii (mai e ceva pana atunci, poate chiar cateva luni) o oferta super pe C2, se prea poate.

Link spre post

Eu zic ca ai urmatoarele 2 optiuni pt. zona timis: A klasse, A140/160 si peugeot 206. Amandoua sunt in numar mare pe sosele si ai sanse de piese si mecanici usor si ieftin de obtinut. O sa zici ca 206 e mare, dar e mai manevrabil decat un tico. Parerea mea :)

Link spre post

Polo i-am luat eu sotiei anul trecut. Fabricatie Dec. 2006, 1.2 benzina, 46000 km (masina cumparata din RO, reviziile facute toate la reprezentanta). M-a costat 3400 euro (avea taxa platita). Am mai bagat vreo 500 euro pe reparatii de caroserie (bara si aripa de indreptat + vopsit si vreo cateva adancituri de la grindina de scos) si alte maruntisuri.

Acu masina are 60000 km si in afara de investitia initiala i-am facut o revizie (320 lei), i-am schimbat bujiile si niste bucse (deh, la incepatoare nu exista borduri).

In rest functioneaza perfect iar in ritmul asta o avem inca vreo 5-6 ani fara probleme.

Nici mie nu mi-a placut in mod special design-ul dar a primat utilitatea (raportul pret/calitate si destinatia).

Daca bagi in ecuatie, pe langa parametrii pe care i-ai enumerat, si design-ul... apai reduci spre zero lista :)

Am uitat sa-ti spun (si asta e si o sugestie in acelasi timp) sa te uiti pe site-urile SH ale dealerilor din RO. Eu am luat-o de pe weltauto (n-o voia nimeni ca avea problemele alea de aspect) dar nu regret nici o secunda.

Editat de cosminium
Link spre post

Duster Acces ... nu corespunde la nici una din criteriile impuse.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Nu m-am referit la anuntul tau.

Am intrebat in general daca se cauta Duster Acces 4x2 second hand.

Referitor la anuntul tau, nu prea stiu ce sa zic. Totusi mergi pe fiesta, micra, poate chiar yaris. Nici corsa si polo nu sunt de neglijat. Poate gasesti o varianta convenabila care sa aiba si transmisie automata. In principiu e bine sa fie cat mai "proaspata" dar asta inseamna mai multi bani. Nici daca e batrana dar putin folosita si bine intretinuta nu costa foarte putin.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...