Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

Marja, nemarja, trist, netrist, nu conteaza. Cred ca nu scrie in cartea tehnica sa verifici periodic joja de ulei. Si nu cred ca visez noaptea nivelul din baie.

Pana la urma expertul a constat lipsa avertizorului la nivel minim ? Ceilalti colegi il au sau nu ?

Daca lipseste e grav.

Editat de dust16v
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Si atunci cum poti sa mergi cu un consum de 500 ml la mia de km, conform standardelor Dacia (daca se confirma), 20 mii km ? Ca pe mine ma depaseste.

Daca mai inteleg ceva din matematica asta trebuia sa ai cel putin 10l de ulei....+ ceva de rezerva ca sa nu ajungi la "pelicula".

Daca senzorul/avertizorul optic lipseste imi pare rau de colegii care trebuie sa verifice in mod curent joja....sincer.

Editat de dust16v
Link spre post

Pentru cei ce nu au chef să citească tot topicul:

1. ai senzor de presiune minimă(a se citi 0) ulei - care e cablat dar nu a funcționat(a se citi aprins) uleiul fiind absent

2. ai senzor de nivel ulei la 1,2 TCe și 0,9TCe dar nu e cablat(a se citi legat în TdB) și nici TdB la Dacia(la Renault Clio4/Captur știe) nu știe de el.

Șefan știe părerea mea. Eu aș mai păstra din detalii până la proces.

Link spre post

Si parerea mea este destul de clara: probabil acel motor nu a ajuns in acel stadiu din cauza montajului instalatiei GPL (zic probabil, pentru ca nu am cum sa am toate datele problemei). Dar tocmai din cauza instalatiei de GPL, demonstrarea viciului de fabricatie e inutila, poate maxim sa ii aduca lui stefan multumirea ca a demonstrat asta, dar nu ii va acoperi pagubele.

Da, informatia cum ca un consum in limita a 500ml/1000km e verificata si e reala. Si da, apare mentionata si la Mercedes, Peugeot, VW (atat am reusit eu sa vad cu ochii mei, poate aparea si la altii). Si da, in cartea tehnica zice ca sarcina utilizatorului este de a verifica periodic, intre revizii, nivelul uleiului, pe joja, si sa raporteze la service daca apare consum de ulei. Nu strica citirea manualului de utilizare si a conditiilor de garantie din cand in cand.

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...