Sari la conținut

Dotari Dorite Pentru Viitorul Duster

Postări Recomandate

As mai zice eu ceva :)

Macar butonul de ESP, daca nu toate controalele de pe consola respectiva, mutate de acolo. Mereu fac gimastica degetelor de plastelina sa dezactivez esp-ul pe dupa sticle si pahare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 60
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dragi colegi. Astazi am primit o solicitare din partea Dacia pentru a afla dorintele (nevoile) posesorilor de Duster pentru a fi luate in calcul (sau nu, daca sunt dorinte aberante sau care ar implic

dupa megane 2 care avea acelasi satelit de comanda radio ca la duster, am trecut pegolf 6 cu butoanele pe volan. varianta cu satelit de la renault e muuult mult mai ergonomica si intuitiva deci nu as

1) Mi-as dori f mult climatizare automata. Din moment ce exista le Logan (care e cam 1/2 din pretul unui Duster), eu zic ca ar trebui sa existe si pe Duster. 2) As dori sa se revina la proiectoarele

- centuri de siguranta care se repliaza mai repede,

- buzunare la usile din fata cu loc pentru sticla

- plafoniera locurile din spate

- scaunele reproiectate

- utilizare mai eficienta a spatiului de sub scaune ( actualmente sunt niste gauri )

- eliminarea colectorului de mizerii de sub pedala de acceleratie

- blocul torpedou, scrumiera, cotiera reproiectat cu spatii de depozid, refrigerator,aeroterma spate - aici se pot face minuni cu bani putini

- spatiu de depozitare superior cu suport ochelari

- reproiectat deschizatorul capotei motor

- reproiectat reglajul blocului de faruri

- farruri cu spalare

- leduri peste tot

- led la butonul martor degivrare geam spate

Link spre post

Nu mai zice nimeni nimic...?

Duster 1,5 dci 4x4 PH1 125 CP + Rulota, PH2-110 CP - Via Tapatalk

- Banda / dunga aia mai inchisa la culoare, anti orbire, antisoare, nu stiu exact cum se numeste, de la marginea de sus a parbrizului, Cred ca daca se face cat de lata este zona cu punCte de la oglinda, este suficient.

- Suport ochelari sus langa capul soferului, unde in dreapta este un maner de care sa te tii.

Editat de Negura
Link spre post

@Negura. banda de sus se numeste parasolar si... la Duster nu exista. Acea dunga neagra de sus este pentru mascarea tablei (deoarece este geam lipit, nu cu cheder)

Si la tine si la altii am observat ca cereti chestiuni care existe deja... dar se numesc OPTIONALE.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...