Sari la conținut

Productie 1.5Dci 4X4 Suspendata Pana La Sfarsitul Lunii Ianuarie 2016?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 42
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si eu care credeam ca doar in Romania se practica GPL-ul, aparent exista saraci si prin Italia..

Hai sa mai asteptam sa treacă timp si KM, iar colegi ca @stefanudrea vor putea da un feedback realist.   Si 1.9 TDI consuma ceva ulei by design si era destul de iubit, mai ales in RO...

Numai noi romanii gandim asa.   Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk    

eu unul nu cred ca daca ai masina pe GPL esti sarac,pur si simplu se numeste economie.

daca noi acceptam ca motorina sa fie 5 lei litrul in timp ce saptamana trecuta am alimentat din Austria cu 1 EURO/L,atunci da GPL,este pt."saraci"

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Revenind la Dusterica ,pot sa spun ca sunt fan 1,5 DCI ,avand deja un Logan 1,5 DCI din 2007.Totusi am fost mai mult decat placut surprins de 1,2 Tce de la Duster.Un benzinar care merita luat in seama dar care nu cred da bine pe GPL.

Chiar as vrea sa gasesc pe cineva din Bucuresti cu acest model,1,2 Tce sa vad poate dau o tura cu vreo ocazie.

Pe 18 ajung in Bucuresti si dupa aceasta data astept propuneri de intalniri.

Mentionez ca am Dusterul din aceasta vara de cand sunt si membru forum Duster si nu am avut ocazia sa cunosc inca membrii acestui forum .La IND a fost doar sotia cu copiii ca eu nu am putut sa plec de la munca asa ca...Astept propuneri!

Link spre post

Revenind la Dusterica ,pot sa spun ca sunt fan 1,5 DCI ,avand deja un Logan 1,5 DCI din 2007.Totusi am fost mai mult decat placut surprins de 1,2 Tce de la Duster.Un benzinar care merita luat in seama dar care nu cred da bine pe GPL.

Asta e deja blasfemie, sa iei motor turbo pe benzina ca sa pui GPL pe el. :)

Link spre post
Exista instalatii GPL pe 1.2 TCe. Chiar un membru are, @stefanudrea, si se declara multumit de comportament. Dar pretul mie mi se pare prohibitiv si ne-rentabil, o perioada mult prea lunga pana la amortizarea investitiei ca sa se renteze.

Atata timp cat am platit instalatia in 12 rate nu am simtit pretul, iar faptul ca merge direct pe gpl ma incanta la maxim. Iar de Germania nu mai zic cand am vazut gpl la 53 centi iar benzina 1.54, deci 1 euro/litru economie. Nu e zgarceala, imi voi scoate foarte repede pretul pe instalatie. Avand in vedere ca am in 1 an si jumate 33000 km eu zic ca la maxim 50 mii voi avea amortizata instalatia, iar pana la 100 mii scot si banii pe masina. Parerea mea!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...