Sari la conținut

Productie 1.5Dci 4X4 Suspendata Pana La Sfarsitul Lunii Ianuarie 2016?

Postări Recomandate

Am zambit putin la afirmatiile tale @Donquijote, dar cu 1,2 Tce suntem numa 3 pe forumu asta. Nu vreau sa fiu acid cu tine. Dar mi-aduci aminte de cineva care mi-a spus odata ca nu va cumpara televizor LED.3D si cu alte noutati care erau super acuma 3 ani. a spus ca mai asteapta 2-3 ani sa se ieftineasca si apoi va cumpara. A trecut timpu, evident ca s-a ieftinit televizoru, dar nu a mai vrut de ala ca a aparut CurveTV cu alte smecherii. Si atunci i-am spus. Ce ai de gand sa faci? Mai astepti iar 3 ani pana se va ieftini? Asa nu vei mai avea nica niciodata, daca astepti sa se tot ieftineasca. Cam asa ai lasat si tu de inteles mai sus..... :hairy:

Suntem mai mult de 3 (mai sunt cel putin 2 cu 4x4).

Nu ma supar :) Nu e chiar asa, la mine e doar matematica. La costul actual al instalatiei, raportat la nr de km pe care il fac anual, pretul benzinei, al GPL-ului, consumul pe fiecare, mie nu mi se renteaza (amortizarea investitiei ar fi cel mai devreme in 4 ani).Daca ar costa 50% din cat costa acum, ar cadea in marja de rentabilitate pe care o doresc eu.

Si da, s-ar putea sa ai dreptate, sa nu iau nici dupa 3-4 ani instalatia, chiar daca scade pretul la cat zic eu. Pentru ca atunci deja masina ar avea cam 5 ani, si cum as mai tine-o doar maxim 2-3 ani dupa, sa montez instalatia doar ca sa o amortizez, fara a scoate un profit (a se citi economie) din operatie, iar nu mi-ar renta.

Editat de DonQuijote
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 42
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si eu care credeam ca doar in Romania se practica GPL-ul, aparent exista saraci si prin Italia..

Hai sa mai asteptam sa treacă timp si KM, iar colegi ca @stefanudrea vor putea da un feedback realist.   Si 1.9 TDI consuma ceva ulei by design si era destul de iubit, mai ales in RO...

Numai noi romanii gandim asa.   Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk    

Duminica pe 20 eventual. Atunci revin eu in tara si aterizez la Otopeni si ne putem vedea in zona Ikea.

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

E perfect si pe 20 si chiar la IKEA ca oricum doream sa dau o tura pe acolo !Oricum nu am mai fost pe la IKEA de cand eram mic ! Editat de CristianDuster
Link spre post

De-aia nu ai voie cu gpl in parcarile subterane? :)

Eu cred ca de-asta...

sau de-asta...

Nu as pune asa ceva pe masina, de bine sa stiu ca e de 10 ori mai ieftina decat benzina... Daca tot ma duc, mai bine ma duc si eu mai eroic, nu cand imi bufneste butelia in nas sau in ceafa.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...