Sari la conținut

Duster Ph2 2015 - Benzina 1.6 16V K4M Euro 5 4X4

Postări Recomandate

Multumesc @SinSonnY - niciodata nu esti singur ;)

O sa pun si poze insa sincer nu am apucat sa ii fac inca :) Plus ca e "ca de fabrica" deci nimic special inca...

Poate voi pune ceva poze comparative ca sa se vada diferente intre jantele "stilizate" cu gumele Conti stock si unele simple negre ca rezerva cu gume de iarna. Numa sa apuc sa le montez, ca deocamdata sunt doar comandate.

Ceva mai incolo as vrea sa aplic folie neagra pe geamurile laterale spate si luneta, in special pentru ca sa ajute cu radiatiile solare, insa masina fiind alba cred ca o sa ii dea un aspect mai interesant treaba asta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 157
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am avut un pic de distractie aseara... un prieten a ramas cu un Ford Mondeo intr-o mlastina langa Cluj (incercand sa intoarca pe un drum de tara si ala foarte namolos, unde il bagase GPSul). Nici o sa

Initiez acest topic pentru a saluta colegii de pe , cu multumiri pentru continutul util pe care l-ati adunat pe aici.   La inceputul lunii Oct 2015 am intrat in posesia unui Duser nou (fab Apr 2015

Mnoa, nimic neaparat interesant pana acuma doar niste mici updates.   Am luat un mini-USB-stick de 32 GB pentru muzica, e destul de mic si il las in aparat tot timpul. - link extern cu poza   Am

Posted Images

Sa o stăpânești sănătos si fără incidente. In sfârșit încep sa mai apăra benzinari cu motoare de 1.6 :) ma cam simțeam singur:). Așteptam si poze cu atelajul

Benzinarii sînt mai silentioşi!

Bun venit @Killer82, drumuri plăcute să te bucuri de masină

Trimis de pe al meu HTC One_M8 folosind Tapatalk

Link spre post

:) multumesc @marinel - si tie toate cele bune!

si totusi... dupa 4 000 RPM nu mai e asa silentios nici benzinarul insa e o "galagie" tare placuta, drept? ;)

incep sa cred ca lipsa insonorizarii la benzinare e un "feature" nu un "bug" pentru ca mai toti producatorii o practica mai nou :rolleyes:

apropo... bomboana de pe tort la Duster trebuie sa fie amortizorul de la capota - cel putin asta zicea toata lumea cand deschideam capota: "deci NU CRED ca o pus Dacia asa ceva pe masini" :)

Link spre post

Acelasi motor il am si eu si sunt foarte multumit de el; daca totusi vrei sa ai un pic mai multa viata in el, apeleaza cu incredere la @dok, suntem deja cativa pe aici cu benzinare modificate care nu au avut decat lucruri bune de spus

Sent from my S50 using Tapatalk

Link spre post

As avea 2 intrebari pentru colegii mai tehnici si / sau pentru posesori de 1.6 16v K4M:

Intai o curiozitate...

- Stie cineva ce reprezinta spirele de mai jos din fata radiatorului de clima?

Par sa fie de la conducta de AC - sa fie un fel de pre-racire inainte de a intra in radiatorul de clima?

post-4304-0-40927200-1446462005_thumb.jpg https://drive.google.com/open?id=0B4NmXWvCx2p0a29VanloUDlPNXc

In al doilea rand o ingrijorare...

Alternatorul are pe el un capac de plastic (sincer nu stiu ce protectie ar trebui sa ofere dar fie...)

La mine acel capac este FOARTE mobil, parca se tine doar intr-o urechiusa de plastic.

Miscandu-l cu mana am observat ca vine extrem de aproape de fulie / cureaua de accesorii - baleaza stanga-dreapta peste 10cm...

- E normal sa se miste atat de tare? nu e riscant sa ajunga la curea / fulie si sa faca ceva stricaciuni pe-acolo? are vreun rol concret?

Sincer pe mine ma bate gandul sa-l dau jos... si pentru ca nu am acces prea fain acolo, e posibil sa folosesc varianta "Dorel".

post-4304-0-51846900-1446462006_thumb.jpg https://drive.google.com/open?id=0B4NmXWvCx2p0a29VanloUDlPNXc

Link spre post

M-am uitat doar de curiozitate sa vad cum au lucrat băieții. Cablurile de la priza urca fix pe lângă bara spate (cea de plastic) deci nu am vazut riscuri acolo.

Însă iti multumesc pt sugestie, e bine de stiut la ce sa fim atenți ;)

Link spre post
  • Killer82 changed the title to Duster Ph2 2015 - Benzina 1.6 16V K4M Euro 5 4X4

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...