Sari la conținut

Sunt Nou Pe Aici - Duster 1.5 Dci 4X4 110Cp Albastru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 74
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut,   Sunt nou aici Astazi mi-am achizitionat un Duster la mana a doua, as fi vrut sa fie unul nou, dar nah... atat s-a putut (cu tot efortul)   Masina a fost cumparata printr-un dealer autori

Salut,   Ultima plimbare cu Duster-ul am facut-o la Bansko, in Bulgaria. Am facut in total aproximativ 1200 km (Bucuresti - Bansko - Bucuresti + un pic pe acolo). Consumul mediu inregistrat pe CB (r

Asta este, nu ne mai ramane decat sa ne bucuram de celelalte aspecte ale detinerii unei masini I-am facut ieri cateva poze. Imi pare rau ca nu am apucat sa o spal. Am surprins si momentul cand a fac

Posted Images

Asigurarea a iesit cea mai ieftina la Carpatica, broker-ul nu m-a "arzoit", tot timpul mi-a iesit cea mai ieftina asigurare la acest broker (Lucram impreuna de 10 ani). Imi scade si din adaos de multe ori, eu platind mai putin decat scrie pe polita. Am sub 30 de ani si din cauza asta a iesit asa.

Si eu cand aveam sub 30 ( adica anul asta pana acum o luna :) ) plateam mai mult - 550.

Incearca sa ceri cotatie si la alt broker mai mare.. Eventual baga datele pe rca de la emag, au preturi bune!

E posibil daca mergi la un broker mai mic, acela sa nu aiba acces la discounturi mari, pe cand un broker mare, chiar daca isi pune comisionul sa aiba o prima mai mica.

E ciudat pretul pentru ca spui ca nu ai avut evenimente

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu cand aveam sub 30 ( adica anul asta pana acum o luna :) ) plateam mai mult - 550.

Incearca sa ceri cotatie si la alt broker mai mare.. Eventual baga datele pe rca de la emag, au preturi bune!

E posibil daca mergi la un broker mai mic, acela sa nu aiba acces la discounturi mari, pe cand un broker mare, chiar daca isi pune comisionul sa aiba o prima mai mica.

E ciudat pretul pentru ca spui ca nu ai avut evenimente

Sent from my iPad using Tapatalk

Salut, am simulat si la EMAG si a iesit 586 pe 6 luni tot la Carpatica cel mai putin, asa ca probabil ca au crescut asigurarile (ceva obisnuit :|)

Am sunat la Autoritatea de Supreveghere Financiara (http://www.asfromania.ro/) sa intreb daca mai pot transfera grupa de bonus la care ajunsesem cu vechea masina. Raspunsul lor a fost categoric: Grupa de bonus se transfera numai atunci cand vinzi masina veche inainte de a cumpara alta. Grupa de bonus acumulata pe vechea masina poate fi utilizata timp de 5 ani (daca iti vinzi si masina pe care ai cumparat-o acum si iti iei alta).

Editat de yoyoandrei2000
Link spre post

o alta aiureala tipic romaneasca. de ce o fi grupa de bonus pe masina si nu pe cnp? aceeasi persoana nu conduce 3 masini de-o data... probabil se gandesc ca masina ti o poate conduce si altcineva... dar ce vina are masina? sa preia info din amiabila de unde rezulta cine e vinovat.

Link spre post

Am sunat la Autoritatea de Supreveghere Financiara (http://www.asfromania.ro/) sa intreb daca mai pot transfera grupa de bonus la care ajunsesem cu vechea masina. Raspunsul lor a fost categoric: Grupa de bonus se transfera numai atunci cand vinzi masina veche inainte de a cumpara alta. Grupa de bonus acumulata pe vechea masina poate fi utilizata timp de 5 ani (daca iti vinzi si masina pe care ai cumparat-o acum si iti iei alta).

Doamne cat de idioate pot fi legile astea neterminate si lasate la interpretarea fiecarui broker. Sincer imi lasa un gust amar cand vad ca se face tot posibilul ca cetateanul de rand, cetateanul normal, este mereu nevoit sa scoata bani din buzunar pentru lacunele legislative.

Acu 5 ani m-am confruntat si eu cu problema asta. Exista o lege europeana bine pusa la punct in ceea ce priveste Bonus Malus. Numai ca in Romania nu se aplica sau cetateanul roman nu studiaza/cerceteaza ca sa poata veni cu argumente concrete. Prin dovezile pe care le-am avut pe toata perioada in care eu am fost sofer in Romania, am beneficiat de Bonus Malus in Germania. In legislatia europeana Bonus Malus este atribuit unui sofer indiferent de cate masini a avut sau a schimbat. Bonus Malus este ca un fel de cazier pe linie rutiera. Nu este corect ca cineva sa fie retrogradat cu 2 sau 3 trepte BM daca schimba masina. Retrogradarea se face doar in caz de accident. Este trist cum se pune in practica

Link spre post

Asta este, nu ne mai ramane decat sa ne bucuram de celelalte aspecte ale detinerii unei masini :)

I-am facut ieri cateva poze. Imi pare rau ca nu am apucat sa o spal. Am surprins si momentul cand a facut 64000 km. I-a implinit "la deal". Am oprit sa mai fac niste poze si cand ma urc din nou, surpriza!

post-4268-0-05672200-1445275712_thumb.jpg

post-4268-0-41628500-1445275714_thumb.jpg

post-4268-0-14456600-1445275716_thumb.jpg

post-4268-0-73189600-1445275717_thumb.jpg

Editat de yoyoandrei2000
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...