Sari la conținut

Sunt Nou Pe Aici - Duster 1.5 Dci 4X4 110Cp Albastru


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 74
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut,   Sunt nou aici Astazi mi-am achizitionat un Duster la mana a doua, as fi vrut sa fie unul nou, dar nah... atat s-a putut (cu tot efortul)   Masina a fost cumparata printr-un dealer autori

Salut,   Ultima plimbare cu Duster-ul am facut-o la Bansko, in Bulgaria. Am facut in total aproximativ 1200 km (Bucuresti - Bansko - Bucuresti + un pic pe acolo). Consumul mediu inregistrat pe CB (r

Asta este, nu ne mai ramane decat sa ne bucuram de celelalte aspecte ale detinerii unei masini I-am facut ieri cateva poze. Imi pare rau ca nu am apucat sa o spal. Am surprins si momentul cand a fac

Posted Images

Bun venit in comunitate! Sa o stapanesti sanatos si la cati mai mlti km fara probleme. Asteptam si poze cu atelajul. Din cate stiu nu ai facut o alegere proasta, cele din flota petrom sunt intretinute, dotate cu scuturi si pentru diferential, parca si cu scut pentru toba. Dacia le-a pregatit special pentru petrom.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc, Mihai. M-am uitat sub ea cand am fost la vizionare si am vazut scuturile. Asa am fost si eu indrumat de catre unchiul meu care m-a ajutat cu cumpararea masinii. Astazi dupa amiaza sau maine dimineata ma duc sa o ridic si ii fac si poze. Mi-ar fi placut alta culoare, dar am ales km putini, starea foarte buna si provenienta sigura :)

 

Are cineva idee de unde se pot cumpara la un pret decent ornamentele acelea (crom satinat) de pe spoilere ca la gama Prestige?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare, in primul rans sa o stapanesti sanatos si fara evenimente, doi la mana eu iti recomand cu toata increderea sa apelezila colegul @planetara cand vrei sa iei un accesoriu sau o piesa pentru Dusterica, este promt si serios, cel putin cu mine asa a fost.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot colegul @planetara ti-l recomand si eu, mai ales ca are preturi sub ceea ce gasesti in comert! Nici a mea nu are ornamentele si nici nu ii pun mi se par inutile si nici nu da bine la culoarea care o am.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...