Sari la conținut

Postări Recomandate

Pe partea legislativa in zona germania, austria nu ai voie cu camera de bord dar ai voie cu action camera. Dar aici vb de gopro sau alte nebunii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 39
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Uite taman de asta imi e si mie teama cu camerele astea auto. De aceea probabil am sa merg pe asa ceva:   http://www.emag.ro/camera-auto-dvr-dod-rx7w-oglinda-full-hd-wdr-2548/pd/DPWTWBBBM/   Parca

Daca imi amintesc corect ai un "+" permanent pe siguranta cu semnul de remorca (20A).

Tabloul de siguranțe habitaclu de la Duster ph2 e identic cu cel de X52(Logan II). Din motive de securitate nu fac publice siguranțele cu pricina, cine le vrea le primește pe PM.

Posted Images

La punctul 3 ai pus 0801. Modelele mai noi sunt 0805 si 0806, vin cu chipset mai performant (0806 are acelasi chipset si senzor ca la primul model postat de tine). Daca vrei genul de camera ascuns dupa punctulete, recomand Mini 0805/0806. Dupa cum vezi, vsebas a avut din aia si tot a fost observata. Poate in Frankfurt nu e asa mare problema cu cei ce doresc sa aibe camera ta totusi :) . Si eu m-am uitat la camerele mini, dar am optat pentru altceva la final (tot cu chipset Ambarella A7LA70 si senzor

OV4689, aparent cea mai performanta solutie existenta pe piata la acest moment).

Ai fi surprins...si pe aici e din ce in ce mai rau. In ianuarie mi-au furat bicicleta legata din fata ferestrei si luna trecuta unui prieten (tot roman) i-au furat 2 motociclete din curtea lui privata. In zona Garii din Frankfurt e o fauna est europeana de toata frumuseatea, bineinteles presarata cu tigani romani, si daca te prind ca esti de ai lor, nu mai scapi de ei. E unul care livreaza flux continuu biciclete furate autocarelor Atlassib. Revenind la camerele din bord, eu zic ca sunt esentiale pentru a dovedi vinovatia in cazul unui accident, sau in timpul unor comportamente aberante. Merita urcate pe youtube, poate asa o sa se faca o educare generala a soferilor. Ar putea ajuta asiguratorul si politia, insa sper sa nu se ajunga pana acolo, desi statistic e improbabil.

Editat de redman
Link spre post

Ambarella cu gps am si eu. Am comandat 2 una pt mine si una pt cummatul meu cadou in Germania dar a aflat ca nu o poate folosi astfel ca sta saraca in dulap nefolosita. Eu pe a mea iarna nu o pun pt ca am impresia ca bateria fiind mica se incarca de prea multi consumatori, gresesc?

Link spre post

Ambarella cu gps am si eu. Am comandat 2 una pt mine si una pt cummatul meu cadou in Germania dar a aflat ca nu o poate folosi astfel ca sta saraca in dulap nefolosita. Eu pe a mea iarna nu o pun pt ca am impresia ca bateria fiind mica se incarca de prea multi consumatori, gresesc?

Gresesti, mai mult de 2 amperi la 5V nu cred ca ia camera aia (10 watt). Ce model e mai exact, poate ma ofer eu sa o iau pe cea de la cumnatul tau.

Si ce spuneam de educatie pe youtube:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...