Sari la conținut

Postări Recomandate

Am comandat si eu o camera dvr plus un adaptor 12-5V de alimentat direct de la panoul de sigurante pentru loganul tatalui meu. Sa vedem ce o iesi...Insa cred ca eu as merge pe varianta de a o alimenta doar cand e contactul pus.

post-3725-0-65986500-1430984457_thumb.png

Editat de redman
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 39
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Uite taman de asta imi e si mie teama cu camerele astea auto. De aceea probabil am sa merg pe asa ceva:   http://www.emag.ro/camera-auto-dvr-dod-rx7w-oglinda-full-hd-wdr-2548/pd/DPWTWBBBM/   Parca

Daca imi amintesc corect ai un "+" permanent pe siguranta cu semnul de remorca (20A).

Tabloul de siguranțe habitaclu de la Duster ph2 e identic cu cel de X52(Logan II). Din motive de securitate nu fac publice siguranțele cu pricina, cine le vrea le primește pe PM.

Posted Images

Ca si solutie pentru cei care nu vor modificarea instalatiei masinii se poate folosi un acumulator extern ( de genul celui folosit pentru telefoane si tablete legat la priza de 12 V) ascuns sub scaun sau in alta parte unde nu deranjeaza si care se incarca cand merge masina si care poate da camerei autonomie timp de cateva zile in cazul in care nu merge masina . Solutia am folosit-o pe o camera (car visio X60 )care avea nevoie continuu de alimentare .

Acum folosesc un Amacam AM – M80 care pe langa dimensiunile reduse are avantajul ca in momentul cand pui contactul pleaca direct pe inregistrare si se inchide la cateva minute dupa ce iei cheia din contact. Practic camera inregistreaza tot ce se intampla cand e alimentata priza de 12 V.

Atasez si o fotografie sa va faceti o idee.

post-3799-0-70741400-1431113646_thumb.jpg

Link spre post
  • 9 years later...

In postul #7 ex din topicul “Plan panou sigurante” : https://forumduster.ro/topic/3258-plan-panou-sigurante/

se gaseste descrierea sigurantelor panou habitaclu pentru Duster H79 ph2 si ce anume deserveste fiecare (alocarea depinde si de motorizare \nivel echipare), alegerea lor pentru alimentarea unei camere DVR depinde insa de fiecare, pentru alimentarea accesorii sunt cateva optiuni, pentru plus 12V permanent insa cel mult vreo doua, poate ceilalti colegi cu Duster H79 ph2 care au facut montajul iti vor detalia ce sigurante au folosit, este bine sa se evite sigurantele critice ale masinii, apoi cu un multimetru se poate verifica usor atat VCC+ cat si ACC, este recomandat ca pe langa kitul de montaj sa se foloseasca si un adaptor pentru circuitul suplimentar de sigurante doar ca ex atasat (si eu am tot o camera 70 mai fata-spate, dar pe alt model Dacia), avut grija si atentie la realizarea legaturilor, etc. …

KitMontaj.png

Link spre post

Am manualul masinii, inclusiv panoul de sig, ideea este ca am crezut ca siguranta de plafoniera sau de claxon ar avea + in permanenta, problema e ca aparatul de masura imi indica 0V (iau masa de pe sasiul plansei de bord-CCB).

Am luat si kit de instalare cu 2x sigurante pt ACC si VCC.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...