Sari la conținut

Tractorasul Duster

Postări Recomandate

Daca dai carenajul jos si fooarte usor cu mana ta ( si a unui amic sa tina contra) impingi din interior, mare parte din indoitura isi revine, cost .. gratis, poate o bere cu amicul. Asta daca nu a ajuns lovitura sa treaca de vopsea.

Parerea mea, ca, in RO, se tot intampla de astea, asa ca, desi acum doare, ca e masina noua, in timp o sa te obisnuiesti, poate. In pararile marilor magazine se parcheaza aiurea ( stramb, prea aproape) de diversi/diverse si deschid usa cu nepasare ( inclusiv fata de masina proprie) si indoaie tot ce e in jur...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 546
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

No, buna ziua sa aveti ! Ieri dupa masa am ridicat masina. Deocamdata masina are la activ doar 110 km din care cca 100 sunt ai mei. In acesti km parcursi vreau sa va spun ca, desi am avut oarece emot

Taraaaammm.. ! Sper sa va placa ce a iesit, prieteni. Si daca aici, pentru a putea incarca, trebuie sa reduc mult de fiecare data dimensiunea pozelor, celor interesati sa le vada/descarce la dimensi

A fost ultima zi permisa traficului liber pe Transfagarasan. Natura in flacari. Soare, cald si peisaje de vis..O poza aici doar asa de pohta Restul le gasiti accesand linkul oferit   https://www.f

Posted Images

Nu am INCA asigurare CASCO. Urmeaza sa imi fac la inceputul lunii noiembrie. Chiar daca in 99.99% din situatiile in care masina mea sta se petrec in zona cvasiprotejate, situatia de fata (chiar si stupida fiind) argumenteaza necesita unei polite CASCO pentru o masina noua. Deocamdata ma preocupa sa vad ce alternative am eu ca sa rezolv, cat mai operativ si convenabil, mizeria altuia lasata mie pe cap... :hmm:

Link spre post

Se vede dincolo de vopsea chiar daca doar putin. Insa iti multumesc si tie si lui psystem pentru sugestii. Daca o repari in alta parte decat in service la reprezentanta Dacia nu se pierde garantia la coroziune? Ca sa nu mai spun ca dealerul stie deja de situatie pentru ca am apelat la el ca sa aflu ce solutii imi ofera in unitatea lor de service..

Editat de taz
Link spre post

Daca dai carenajul jos si fooarte usor cu mana ta ( si a unui amic sa tina contra) impingi din interior, mare parte din indoitura isi revine, cost .. gratis, poate o bere cu amicul.

:hyper: :hyper: :hyper:

Este indoita chiar peste partea cutata. Nu este nici o sansa sa o faca cum trebuie. De asta suntbune acele protectii laterale din plastic. Probabil daca ar cumpara de la dezmembrari o aripa care este in stare perfecta, apoi vopsita, ar iesi cu mult mai ieftin

Link spre post

Nu am zis ca iasa "la dunga" dar macar nu mai sta tabla "in colt". Cu protectiile de plastic, in situatia data, era damage mai mare, zic eu.

Buna ideea cu dezmembrari, daca gaseste una, sa fie originala si in stare buna, fara rugina.

Editat de vsebas
Link spre post

Si la mine a fost pe cant(vezi foto). Nici eu nu credeam sa iasa asa bine insa am fost la unii proceputi.

O intrebare nu strica.

Exact asa am si eu o indoitura. Care a fost metoda folosita pentru a o indrepta?

Editat de ENIGMA
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...