Sari la conținut

Tractorasul Duster

Postări Recomandate

Daca chiar te intereseaza modul in care producatorii scot acel consum oficial, cauta despre asta si o sa ramai uimit de conditiile de laborator folosite: combustibil putin si cu cifra octanica mare, cauciucuri speciale cu frecare redusa, masina usurata la maxim, alrernator deconectat, acceleratii usoare, cum nu faci in practica de zi cu zi. Si eu am scos cu a mea pe 50 km consum de 4 fix pe cb (este poza pe topicul de consum minim), dar sigur n-o sa se mai intample asta...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 546
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

No, buna ziua sa aveti ! Ieri dupa masa am ridicat masina. Deocamdata masina are la activ doar 110 km din care cca 100 sunt ai mei. In acesti km parcursi vreau sa va spun ca, desi am avut oarece emot

Taraaaammm.. ! Sper sa va placa ce a iesit, prieteni. Si daca aici, pentru a putea incarca, trebuie sa reduc mult de fiecare data dimensiunea pozelor, celor interesati sa le vada/descarce la dimensi

A fost ultima zi permisa traficului liber pe Transfagarasan. Natura in flacari. Soare, cald si peisaje de vis..O poza aici doar asa de pohta Restul le gasiti accesand linkul oferit   https://www.f

Posted Images

:D Imi imaginez ca producatorii auto fac orice ca sa obtina tot ceea e nevoie ca sa se promoveze. Insa tendinta asta de a se declara valori tot mai teoretice este una care la un moment dat poate trezi suspiciuni in randul celor care vor remarca faptul ca indiferent de experienta lor in a conduce masina in varii regimuri..tot nu obtin performantele declarate oficial..Eu, de pilda, sofez de aproape 20 de ani si, fara sa ma cred mare expert, pot totusi aprecia cat de cat unele chestii iar goana asta dupa publicitate pe parametrii tot mai straini de realitatea in exploatare..mi se pare ca depaseste nivelul de concurenta logic-acceptabila intre producatori si ca se transforma in un soi de inselaciune in dauna clientului care scoate banul gros din buzunar SI in baza unor specificatii ce tind sa devina mai mult teoretice.. Editat de taz
Link spre post

toti producatorii practica asa ceva. Nu exista producator care sa nu procedeze in acest mod. Si nu numai in domeniul auto ...in multe alte domenii ... farmaceutic, telefonie(vezi valorile SAR) , etc. In goana dupa bani nu conteaza victimele colaterale...

Link spre post
  • 4 weeks later...

Salutare prieteni ! Spuneam mai acu cateva postari ca intentionez sa montez o camera video de tip handycam pe bordul Dusterului si sa o folosesc pe post de action camera. Am procurat un sistem quick release ce se foloseste in domeniul foto-video si l-am fixat de ornamentul de deasupra buzunarului ce se afla peste aeratoarele de pe consola centrala. Ornamentul ala e o placuta ce se poate lua manual si inlocui, la o adica, cu alta comandata de la dealer. Deci nu afecteaza cu nimic garantia masinii. Camera video este una de performante mult peste cele dedicate pentru astfel de chestii (si care sunt si ele destul de scumpe in versiunile de top) si azi i-am facut primul test la un drum relativ scurt. Filmarea rezultata a fost montata rapid si randata full HD 1920-1080 30p insa facebook, ca de obicei, regurgiteaza incarcarile multimedia dupa calapodul sau iar calitatea materialelor postate are de suferit chiar daca se activeaza optiunea HD din bara playerului video facebook. Voi posta clipul si pe youtube in speranta ca se va vedea mai bine ca pe facebook. Deocamdata va ofer un link unde deja clipul exista disponibil spre vizualizarea celor interesati de asa ceva. Voi face peste cateva minute si poze (si le voi posta) cu amplasarea camerei pe bord ca sa fie treaba mai sugestiva si mai clara.

https://www.facebook...06258550955362/

Editat de taz
Link spre post

Blande salutari ! Pe scurt: Dimineata parcat masina..plecat de langa ea 5 minute..revenit la ea..urcat in ea..plecat acasa cu ea..descoperit abia acasa ca masina a fost atinsa de ceva/cineva cat a stat in parcare. In poze se vede in ce grad a fost afectata. Luat legatura cu reprezentanta Dacia de unde am cumparat masina si primit doua solutii. Reparatie cu 600 lei cost si 3 zile in service sau 1300 lei inlocuit aripa si doar cateva ore in service. In ambele variante, de la service Dacia, am primit precizarea ca nu e afectata garantia la coroziune a intregii masini. Si pentru ca asta e o chestie care ma preocupa as vrea sa va intreb daca am si alte variante de rezolvare care sa nu afecteze garantia masinii?

post-3857-0-78252900-1444968260_thumb.jpg

post-3857-0-89811100-1444968334_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...