Sari la conținut

Postări Recomandate

Nice.... sa il stapanesti sanatos, si sa ai drum bun fara incidente!:)

Si eu am 1,6 16V si imi place cum merge:) Have fun cand il primesti....si vad ca esti din Targu Mures, poate vrei sa te alaturi noua, in grupul de Cluj:)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

Va multumesc foarte mult pentru urari. Sper sa am noroc de masina.

Stiu ca voi fi multumit de masina pe de o parte deoarece am mai avut o experienta placuta cu loganul pe care l-am vandut de vreo 5 luni si pe care inca nu l-am uitat, iar pe de alta parte deoarece am inchiriat acum doua saptamani un duster benzina 4x4 si am circulat cu el 500 de km si mi-am dat seama ca este exact masina pe care mi-o doresc. Asa de mult mi-a placut incat nu-mi venea sa ma mai dau jos din ea.

Am si o intrebare: oare merita sa platesc inca un an sau doi ani de garantie sau sa ma multumesc cu cei trei ani standard? Eu ma gandesc ca dupa expirarea garantiei sa monez si o instalatie gpl pe masina, asa incat nu stiu daca merita sau nu extinsa garantia. Va rog daca puteti sa imi dati un sfat. Va multumesc.

O zi buna tuturor

Link spre post
  • 7 months later...

Pentru ca am vazut ca nu s-a mai scris de o perioada de timp pe topicul acesta, am decis sa sparg eu gheata... :yes: Ieri am dat si eu comanda la un Duster, nu in Romania, ci in Ungaria. Este vorba de un Duster Cool 1,5dci 90 LE 4x2, alb. Voi reveni cu detalii...

Dupa cum mi s-a promis, cel tarziu in septembrie(insa spuneau ca s-ar putea sa vina mai mult ca sigur in august) voi intra si eu in clubul dusteristilor...

Numai bine si salutari de la Satu Mare...

Ciprian

Link spre post

A fost mai ieftin in Ungaria/livrare mai rapida fata de Romania?

Sa-l stapanesti sanatos(deocamdata doar pe hartie si in curand si face to face :) )

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...