Sari la conținut

Poll Pentru Desfasurare Ind Ix

43 membri au votat

1. 1. Unde doriti sa se desfasoare IND IX in perioada 19-21 Iunie 2015

• Zona Dobrogea - Litoral
      19
    • Zona Baraj - Lac Acumulare Vidraru
      24

Postări Recomandate

• Răspunsuri 92
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si eu as vota orice insa in acea perioada iar voi lipsi, motivat. Voi fi tata pentru a doua oara. Nu stiu cum se intampla ca de cand am fost la IND Bran, la celelalte intalniri, ba eram la mare, ba

Dobrogea, zona litoral ar fi interesant de iesit in primavara - toamna, zic eu. In mijlocul lui iunie, s-ar putea sa ne dorim sa fim la racoarea muntelui. Riscul de temperaturi in jur de 40 e maricel.

Votez Vidraru pentru ca eu personal iubesc muntele si nu ma impac cu temperaturi ridicate vara la mare. In plus cred ca sunt sanse mai mari sa avem mai multi participanti din toate colturile tarii dac

Posted Images

Sunt de acord ca nu poti umbla peste tot..nici nu m-as simti bine sa intru chiar peste tot unde sunt pasari si asa.

Dar nu inteleg de ce s-a impamantenit ideea ca la intalnirile dusteristilor trebuie sa omoram masinile si terenul?

Asta s-a tot facut la fiecare iesire la munte si probabil tot se va face multi ani de-acum incolo....

Plus ca in filmuletul de mai devreme era un off-road de toata frumusetea la Gura Portitei prin noroi.

Eu as fi fost incantat si de altceva decat ce s-a tot facut....

In fine...m-am gasit eu sa comentez - desi la IND 8 am fost la prima participare :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dragi colegi... Va rog sa ramaneti STRICT la subiectul POLL pentru desfasurare.

Am participat la iesiri pe litoral (Gura Portitei, Vadu, etc). Cunoastem regulile de-acolo si nu-i cazul sa dezvoltam aici acest subiect.

nu este imposibil si nici interzis sa se faca acolo pe o perioada de 2-3 zile IND9. Sunt sigur ca nu s-ar opune nimeni din admistratia Biosferei. Acest forum cu siguranta este cunoscut si in Delta poate chiar e posibil ca cineva de acolo sa detina Duster. Cat despre poluarea datorata atator masini adunate laolalta cum spunea un antevorbitor...hai sa fim seriosi. In ultimii 10 ani imaginea deltei a fost schimbata radical in urma concesionarii luciului de apa si crescute peste noapte tot felul de vile ...samd. Deja sunt detalii inutile. Daca s-ar face acolo IND, as face sacrificiul sa particip. Cazarea in delta se poate face pe hotelurile/pontoanele plutitoare. Eu am votat in orice caz Dobrogea (Delta)

• Like 2
Link spre post

Accesul cu autovehicule in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii

Se face in baza unui permis de acces pentru autovehicule, ce este conditionat de plata unui tarif in valoare de 100,00 lei/autovehicul/an, respectiv 10,00 lei/autovehicul/zi. . Incasarea tarifelor pentru accesul cu cu autovehicule pe teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii se face la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii conform urmatorului program: Luni - Vineri: 08.00 – 16.00.

Desi eu am votat altceva revenim cu ideea ca-i vorba de Dobrogea Nu de Delta...Dar tot arii protejate sunt totusi...

Asteptam pareri si pe cealalta propunere(pro si contra) cu argumente...

Link spre post

Dragi colegi... Va rog sa ramaneti STRICT la subiectul POLL pentru desfasurare.

Am participat la iesiri pe litoral (Gura Portitei, Vadu, etc). Cunoastem regulile de-acolo si nu-i cazul sa dezvoltam aici acest subiect.

Nisip gasim si pe malurile Argesului...(prietenii stiu de ce ) :fear:

• Like 1
Link spre post

Desi eu am votat altceva revenim cu ideea ca-i vorba de Dobrogea Nu de Delta...Dar tot arii protejate sunt totusi...

Asteptam pareri si pe cealalta propunere(pro si contra) cu argumente...

Vidraru

Pro: munte, aer rece, umbra, mai aproape pt. mine, mai putin praf, peisaje, apa, padure, loc de camping pe gustul meu

contra: am mai fost ...

Dobrogea

Pro: cateva locuri care vreau sa le vad mai in detaliu, multe locuri in care inca nu am ajuns

contra: mult mai cald, umed, mult praf, prea departe de mine pt. a veni doar 2-3zile, prea aglomerat sa ma bucur de noutati(locuri)

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...