Sari la conținut

Poll Pentru Desfasurare Ind Ix

43 membri au votat

1. 1. Unde doriti sa se desfasoare IND IX in perioada 19-21 Iunie 2015

• Zona Dobrogea - Litoral
      19
    • Zona Baraj - Lac Acumulare Vidraru
      24

Postări Recomandate

• Răspunsuri 92
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si eu as vota orice insa in acea perioada iar voi lipsi, motivat. Voi fi tata pentru a doua oara. Nu stiu cum se intampla ca de cand am fost la IND Bran, la celelalte intalniri, ba eram la mare, ba

Dobrogea, zona litoral ar fi interesant de iesit in primavara - toamna, zic eu. In mijlocul lui iunie, s-ar putea sa ne dorim sa fim la racoarea muntelui. Riscul de temperaturi in jur de 40 e maricel.

Votez Vidraru pentru ca eu personal iubesc muntele si nu ma impac cu temperaturi ridicate vara la mare. In plus cred ca sunt sanse mai mari sa avem mai multi participanti din toate colturile tarii dac

Posted Images

sunt convins ca pana la urma oriunde se va tine ne vom simti bine , parerea mea e ca nu e cazul sa ne certam pe votul asta....

si eu as vrea tot in Dobrogea, dar voi veni oricum indiferent de locatie

Intru totul de acord si cu acelasi gand in minte. Si nu ne certam, discutam :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Citesc.. cujet.. si iar citesc... Dobrogea... cine a zis Delta in dezbatere? S-a zis Dobrogea... poate se face in sudul Dobrogei... nu se stie... citesc si iar ... cujet... Cine a zis mare? Poate se face in sud-vest-ul Dobrogei sau vest... si iar cujet.. :)

Pe ce ne contram noi aici? Normal ar trebui sa ne contram pe altitudine adica peste 1000m sau sub 1000m.

Rosia Montana? Clar nu e Dobrogea.... cujet.. again! Stiti ce nr am la masina, chiar cu T (adica Tz) in coada, asa ca ma abtin sa nu imi doresc ceva subiectiv.

Cujet si... mai citesc.

P.S. Stiu, corect e cuget, dar am vrut sa dau o nota de regionalism discutiei, trimitere catre colegul care facea referire la RM si RMGC. ;)

Editat de cbogdy
  • Like 1
Link spre post

Hehehe.. intortochiate-s caile Domnului si mintea ardeleanului :)

In poll se vorbeste de Dobrogea-Litoral si lumea se contreaza pe Dobrogea-Delta ... gata, nu mai cujet! Iau totul de-a gata :)

Editat de cbogdy
Link spre post

de ce nu incercati si la Rosia Montana , daca nu a mai fost pana acum. asa ...poate inteleg si localnicii de acolo ca exista si o alta sursa de venit, nu numai gold corporation. plus ca e zona de munte cu multe trasee si mine inchise galerii din vremea romanilor .

la Brad e si muzeul aurului, unic in Europa.

Fara suparare... da' tu ai reusit sa citesti acest topic inca de la primul post?

Link spre post

Vad ca preferintele se indreapta spre pietre si noroaie. Nu e nimeni curios sa vada cum e pe nisip? Mie mi-ar placea sa ne incercam abilitatile la o tavalela prin nisip, unde se pot vedea calitatile de pilotaj fara riscul de a lovi masina de pietre sau copaci. Iar daca se impotmoleste avem si putina distractie: la lopata, sufa sau troliu.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...