Sari la conținut

Poll Pentru Desfasurare Ind Ix

43 membri au votat

1. 1. Unde doriti sa se desfasoare IND IX in perioada 19-21 Iunie 2015

• Zona Dobrogea - Litoral
      19
    • Zona Baraj - Lac Acumulare Vidraru
      24

Postări Recomandate

• Răspunsuri 92
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si eu as vota orice insa in acea perioada iar voi lipsi, motivat. Voi fi tata pentru a doua oara. Nu stiu cum se intampla ca de cand am fost la IND Bran, la celelalte intalniri, ba eram la mare, ba

Dobrogea, zona litoral ar fi interesant de iesit in primavara - toamna, zic eu. In mijlocul lui iunie, s-ar putea sa ne dorim sa fim la racoarea muntelui. Riscul de temperaturi in jur de 40 e maricel.

Votez Vidraru pentru ca eu personal iubesc muntele si nu ma impac cu temperaturi ridicate vara la mare. In plus cred ca sunt sanse mai mari sa avem mai multi participanti din toate colturile tarii dac

Posted Images

Bine domnul @melcu, am inteles, si ca sa te scutim de postari zilnice, poate ne retragem voturile si iti uram organizare placuta. :)

Florin, uite-te cate posturi am eu si cate tu in acest topic... si apoi mai vorbim de postari zilnice...In rest numa de bine...

Semnat - omu' padurii :hairy: de sub si de deasupra Vidraru :angel:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

revin cu detalii referitoare la arii protejate. Este bine de tinut cont la escapadele noastre organizate sau ad-hoc pe plaiurile patriei.

Natura2000 Network Viewer

natura2000.eea.europa.eu/

http://natura2000.eea.europa.eu/#

In rest, mi-am dat cu parerea selectand butonul corespunzator alegerii mele la inceputul topicului. Cred ca la asta se refereau initiatorii topicului. Democratie, vorbarie.... :logik:

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...