Sari la conținut

Postări Recomandate

Depinde ce vrei, sa consumi mai multa motorina sau sa colmatezi DPF-ul. Mersul la 1800-2000 de ture nu mi se pare adecvat pentru masina asta. La 2200 ai si un consum bun si riscuri mai mici pentru DPF si EGR.

Las ca se defunda ele cand trebuie, pe autostrada, si'l tii in 3500 rpm pentru sute de km.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

Eu nu prea ajung pe autostrazi, merg in special pe DN-uri, oras, drumuri neasfaltate gen de piatra/pamant/praf/noroi. In general o tin la 2200-2500 rpm. Nu am avut probleme cu EGR nici cu DPF pana acum. Consumul nu l-am mai urmarit.

Link spre post
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Povestea claxonului:

Am ramas fara claxon si avand treaba pe la reprezentanta cu o alta masina, am lansat intrebarea: ce se strica la maneta de nu mai merge (claxonul verificat de mine mergea); raspuns vag ca prin maneta ceva ce nu se poate repara dar ei ma rezolva doar cu maneta sa nu iau tot blocul de lumini. Am zis pas (nici nu am fost interesat de pret) si azi mi-am facut 15 minute si am reparat claxonul, un fir era rupt, l-am unit si infasurat cu banda, neavand aparat de lipit ... treaba e perfecta, claxonul face iar galagie. 4 suruburi am avut de desfacut.

Am facut si 2-3 poze in caz ca patiti acelasi lucru macar sa aveti o idee despre ce e vorba dar o sa le atasez mai tarziu ca prin tapatalk nu se incarca.

Trimis de pe al meu SM-G850F folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...