Sari la conținut

Ce e bun si ce se poate imbunatati la Dacia Duster?

Postări Recomandate

Nu pot sa cred ca nimeni nu mentioneaza toba care rugineste instant si tamburii (discurile pe spate ... nu ma pricep :D) care arata ca dracu dupa nici 1 an.

Adica cu muuulta rugina!

Toba nu-i ruginita... e culoare de arsura (temperatura ridicata).

La tamburi... arata-mi si mie o masina care are tamburi si... nu-i are ruginiti! As putea sa-ti spun ca a mea nu-i are ruginiti... da' eu i-am vopsit!

Acest lucru se intampla din cauza materialului...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bai fratilor, când citesc expresii de genul: " chiar nu puteau sa pună un capacel acolo?" imi vine rau )) Cand am luat decizia de a schimba masina am gandit asa: vreau un diesel cu garda mare la sol

Ce e bun: - design-ul general al masinii - motorizarea 1,5 DCI - pretul   ce se poate imbunatati la Dacia Duste: - grupul de indicatoare din bord spre digitizare eventual ecran led, mai multe in

Da', uneori stirile sunt bune (ca aflii info utile de pe drumul tau). Eu ma intreb cum te poate enerva (vizual) o antena lunga in timp ce mergi cu masina prin afara localitatilor...? Sau mai bine zis

Posted Images

@Daniel

Daca toba nu ar fi "la vedere" la varianta 4x4 nu m-ar deranja atat de tare. Toti cei care s-au uitat macar 1 data sub masina la o revizie stiu ca e ce jos e nebunie.

Totul e super ruginit dupa nici 1 an de folosinta.

Dar arata extrem de urat la o masina relativ noua toba aia "arsa".

Acum m-am prins de ce vedeam in trafic la alte dustere tamburii rosii! Credeam ca i-au schimbat...cand colo erau vopsiti. Aviz celor de la Dacia :)

Link spre post

Ceva ce neapărat ar trebui schimbat ar fi cu spațiu de la șofer, eu am am 190 cm și cu scaunul dat la maxim I spate, respectiv în jos nu stau deloc confortabil în mașină, basca în spatele meu, evident nu mai are loc decât un copil somalez probabil. Cu siguranța sunt oameni mai înalți decât mine, oare pt ei cum o fi?

Sent from my Nexus 4

Link spre post

@Daniel

Daca toba nu ar fi "la vedere" la varianta 4x4 nu m-ar deranja atat de tare. Toti cei care s-au uitat macar 1 data sub masina la o revizie stiu ca e ce jos e nebunie.

Totul e super ruginit dupa nici 1 an de folosinta.

Dar arata extrem de urat la o masina relativ noua toba aia "arsa".

Acum m-am prins de ce vedeam in trafic la alte dustere tamburii rosii! Credeam ca i-au schimbat...cand colo erau vopsiti. Aviz celor de la Dacia :)

Apropo, fac offtopic. ce fel de vopsea se poate folosi ptr. vopsirea tamburilor?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...