Sari la conținut

My Duster - White 4x4, 110HP, diesel

Postări Recomandate

Urmatoarele sunt pe lista de cumparaturi de la @planetara:

-bieleta antiruliu ( deocamdata 1 buc., vedem ce e si pe stanga): Bieleta-Antiruliu-Duster_8200814411.jpg

-capete de bara (daca sunt la fel de duse ca si bieleta): Cap-Bara-Dreapta-Duster-1.5-Dci1.6-16v_8201108332.jpg

Azi mi-am facut de lucru pe la amortizoare si asa am dat jos bieleta antiruliu constatand ca e de schimbat.

Pentru schimb amortizoare/ arcuri / flanse amortizor, din pacate, la duster,e nevoie de presa de arcuri.

post-3261-0-13432200-1444333273_thumb.jpgpost-3261-0-27341300-1444333290_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 202
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe transalpina (e inchisa si necuratata de zapada) cativa km:  

Mi-am pus si eu carlig. Cateva poze inainte, in timpul si dupa montaj  

In sfarsit am si eu propriul Duster!   Masina e luata second, dar arata si merge foarte bine. Am luat-o de la un om care a avut grija de ea ca la carte ( poate mai mult). Multumesc!   Pentru incep

Posted Images

' Domnu' doktor ' am si io o problema. La unele treceri peste gropi si la unele canale se aude cite un chitcait la fiecare roata in parte cind trec peste obstacol.

Am suspectat bieletele antirului le-am si schimbat la ultima revizie ( 55.000 km ) . Tot acolo mi-au spus ca, capetele de bara sunt OK. Si totusi chitcaie. In investigatiile tale mai sunt si alte bucsi undeva la suspendarea telescoapelor sau de unde poate veni acest zgomot la fiecare roata in parte dar in special la cele din fata?

Zgomotul seamana cu cel traditional Logan la eliberarea frinei dar mai scurt in timp.

Merci!

Link spre post

@cbogdy, la logan arcurile sunt un pic mai scurt in comparatie cu amortizorul extins la maxim => te lasi pe "oala" aia, ii pui piulita si strangi ansamblul.

La dusterica, arcurile sunt bine mai lungi si mai comprimate =>presa de arcuri. Noroc ca am pus presa preventiv, ca altfel sarea arcul cine stie cat.

@ISZY56, nu-s doctor in de astea, dar m-a invatat nevoia; legat de problema ta, pot doar sa imi dau cu presupusul, ca e flansa si/sau rulmentul din capul amortizorului; bieletele antiruliu nu scartie ( cel putin la mine) si la mine is "duse".

Link spre post

Daca dadeai jos piulita+flansa de la telescop cand masina era in pozitie normala (arc comprimat) si apoi usor-usor ridicai cu cricul sau pe elevator masina, crezi ca aparea posibilitatea sa sara amortizorul cu tot cu arc (sau arcul de pe telesop, intelegi ce vreau sa zic :) )? Sau arcul de la locul lui?

La Logan asa mi-au schimbat baietii telescoapele.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...