Sari la conținut

My Duster - White 4x4, 110HP, diesel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 202
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe transalpina (e inchisa si necuratata de zapada) cativa km:  

Mi-am pus si eu carlig. Cateva poze inainte, in timpul si dupa montaj  

In sfarsit am si eu propriul Duster!   Masina e luata second, dar arata si merge foarte bine. Am luat-o de la un om care a avut grija de ea ca la carte ( poate mai mult). Multumesc!   Pentru incep

Posted Images

Pfff...., daca ascundeai masca aia, barem in torpedou, cu siguranta nu o spargeau, asta e acu, invatare de minte...

toti isi pun masca in bord. eu deasta nu o scot la alta masina. ca dupa poate isi inchipuie ca am ceva radio bun si sparge oricum pe ideea ca ai fata in bord.

off-topic: am mai fost multi de isi tineau torpedoul incuiat chiar daca nu aveau nimic in el, iar atunci cand le-au spart masina le-au stricat si torpedoul deoarece au crezut ca se afla ceva colo.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mda... utilizatorul e de vina intotdeauna si nu faptul ca exista hoti... si ca cei platiti, cel putin teoretic, sa vegheze la linisitea noastra si a bunurilor noastre, nu fac / nu pot face, nimic ca sa nu se intample asa ceva. Daca din start pui cod si/sau fata detasabila la un aparat inseamna ca te gandesti din start ca vei fi prada hotilor.

Link spre post

Da, @xtmaster, am inteles, nu am privit afirmatiile tale ca reprosuri.

Era reactia mea la faptul ca, politistii, cand au venit la constatare, asta au zis "pai n-ati luat fata", apoi un coleg tot asa si... m-am cam saturat sa fiu eu de vina ca exista hoti si m-au pradat pe mine.

Am crezut ca daca e dacie, scap de hoti, fiind alte masini mai scumpe prin parcari. Se pare insa, ca ultima moda e sa se sparga dacii ( logane, sandero, duster, toata gama care are acelasi tip de incuietoare).

Editat de vsebas
Link spre post

la celalte e mai greu de furat si vandul radioul/navigatia chit ca la vw parca se furau des. La latele se fura volane, ceasurile din bord, etc. nu scapi ori ce ai avea. e vorba doar de noroc.

Iar cu alarma daca ai ceva in masina si vrea cineva sa fure iti fura si asa ca dureaza pana iti dai seama ca suna masina ta si cobori deja au dispaut cu prada.

ideea e ca nu prea ai ce face

Link spre post

Caut o metoda sa previn/descurajez furtul, ca hotul degeaba il prind ca "nu sunt abilitat prin lege" sa il retin... Daca ii dau o lopata pe cocoasa, ma mai si taraste pe mine, pagubit, prin tribunale, ca l-am vatamat corporal.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...