Sari la conținut

My Duster - White 4x4, 110HP, diesel

Postări Recomandate

Ău. Ce-i cu el? Am eu 15 bucati noi de noita. Le-am luat inainte sa-mi vina dustericul, se zvonea ca nu o sa mi se potriveasca alea de la aliaj la alea de tabla si canci, merg brici. Asa ca am ramas cu ele pe stoc :)

ale tale sunt cu filet de 35 sau tot asa lungime de 25 ca in fotografia de mai sus

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 202
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe transalpina (e inchisa si necuratata de zapada) cativa km:  

Mi-am pus si eu carlig. Cateva poze inainte, in timpul si dupa montaj  

In sfarsit am si eu propriul Duster!   Masina e luata second, dar arata si merge foarte bine. Am luat-o de la un om care a avut grija de ea ca la carte ( poate mai mult). Multumesc!   Pentru incep

Posted Images

Eu am dat 17 lei/bucata. Si acum stau sa ma gandesc ce am avut in cap cand le-am luat :)

De rusine le-am tinut pe acasa, nu m-am laudat cu achizitia facuta :blush:

Editat de cbogdy
Link spre post

Eu am luat de la ciclop cu vreo 6RON parca prin 2013 in vara. Erau de logan, au conul ala mai pronuntat, dar merg.

Cele de Duster (2010) erau cu un fel de saibe conice care se mulau perfect pe gaurile de la jantele stilizate ( pe unul inchiriat am vazut).

Editat de vsebas
Link spre post

Eu am folosit toata vara prezoanele originale care erau pentru jantele de tabla, le-am folosit pe jantele de aliaj. Dar in iarna asta vreau sa cumpar prezoane o idee mai lungi si cred ca am sa le cumpar de 19 nu 17. Se muleaza mai bine la conicitate.

Link spre post

Sa nu uitam totusi recomandarea de a folosi persoane diferite pt. jante de tabla vs. aliaj. Nu cred ca e făcută de unii doar ca sa se afle in treaba (vezi stickerul de pe rezerva, are un coleg fotografii pe bursa la una care e de vânzare). Când am avut posibilitatea am folosit persoane diferite.

@bmcpst, mi se pare o idee buna ce vrei sa faci, sincer as cauta pt aliaj nu doar mai lungi ci si din otel diferit si cu con mobil.

Părerea mea.

Editat de Killer82
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...