Sari la conținut

My Duster - White 4x4, 110HP, diesel

Postări Recomandate

@vsebas, Doamne iarta-ma, eu nu vreau nimic cu dreptatea sau nedreptatea.

Vreau sa stiu cum se face, ca atunci cand merg la service sa observ cum fac si ei, cum e procedura in service, daca difera de cum ai procedat tu.

Nu e ca am eu dreptate, cred ca m-ai inteles gresit.

Nu mai zic nimic, era doar o discutie cu intrebari si raspunsuri pentru lamuriri, nimic mai mult.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 202
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe transalpina (e inchisa si necuratata de zapada) cativa km:  

Mi-am pus si eu carlig. Cateva poze inainte, in timpul si dupa montaj  

In sfarsit am si eu propriul Duster!   Masina e luata second, dar arata si merge foarte bine. Am luat-o de la un om care a avut grija de ea ca la carte ( poate mai mult). Multumesc!   Pentru incep

Posted Images

Din moment ce am zis ca eu am schimbat, credeam ca e clar ca nu e altfel mai simplu ( eu nu sunt vreun fortos si nu adopt solutiile de forta, prefer o parghie sa mut un munte).

Nu voiam presa dar nu merge altfel.

Acum, legat de procedura de service, in manualul de reparatie Dacia, scrie clar ca trebuie presa, e si desenat.

post-3261-0-43459300-1444637312_thumb.jpg

Am in plan un tutorial de schimbare amortizoare, doar asa de informare, ca eu recomand calduros sa se faca in service.

Link spre post

Noooo... asa mai, eu nu am manual de service, of :( . Acum e clar cum e si cu partea oficiala.

Apropo, de 2 luni nu mai am nici Service Dacia in oras, de aia eram curios.

Sunt nevoit sa ma duc la Tg.Jiu sau Deva la revizii.

De schimbat una-alta, o mai fac pe la fostii angajati Dacia care lucreaza pe la Service-urile multimarca din oras.

De aici curiozitatea mea cu acest schimb, sa nu fiu luat ca din oala sau sa inghit tot ce-mi zic ei.

Thx!

Editat de cbogdy
Link spre post

La al tau dusterica o sa mai dureze ceva vreme pana o fi de schimbat amortizoare.

Eu, daca nu il "remodelam" pe cel de pe dreapta, nu ma apucam sa le schimb mai devreme de 120000km ( acum am 63000km) si atunci numai daca era rau de tot barca sau daca ar fi curs vreunul. Cel de pe stanga, ca le-am schimbat pe amandoaua, este, dupa mine, ca nou, la cum se simt astea noi, fata de cele vechi.

Link spre post
  • 1 month later...
Lasa ca si eu cand vad pe unde se plimba colegul @dtel, ma apuca pareri de rau ca nu sunt mai aproape... da' pana la Piatra Neamt e cale lunga si anu' asta am stricat bugetu' in padure :(.

Lasa ca vor mai fi ocazii... eu incerc macar la 2 sapt sa ies dintre cabluri si monitoare ca mi-ajung 5 zile cu program 24/24 :))

Sent from my S50 using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...