Sari la conținut

Duster Ph2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cum am promis, am revenit cu pozele!

In sfarsit, dupa 3 luni de asteptare, am luat masina de la dealer - un Duster dCi 110 4x2 Laureate! Sunt foarte multumit de masina, nu as schimba-o cu una de fabricatie straina! O sa revin cu poze c

Si daca ai avea mii de km. Diferenta intre a merge constant la 110km/h sau 140km/h, la un drum de 1000km pe autostrada, luand in calcul si pauzele, opririle la eventuale puncte de frontiera, cozi si a

Posted Images

Diferente de inmatriculare posibil sa nu fie in ianuarie, decat daca nu apare anafu cu alte grile de taxare.

dr_dumi presupun ca te referi daca mai apare duster2. mai mult ca sigur ca da. Si de unde si pana unde ca se muta dacia din romania? Mioveniul sunt sigur ca va mai produce masini lulti ani de acu incolo, daca se continua trendul de modernizare al masinilior.

Din ce tin minte cei de la dacia ne spuneau la una din reuniuni ca va exista echipare Euro6 cu motoare diesel 1.6, pentru ca motoarele 1.5 nu se preteaza la Euro6.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum spunea si CristiZ vor fi motoare 1.5 euro 6. Aceste motoare folosesc ideile tehnice de la motorul 1.6. Aceste motoare (de 1.5) vor costa mai mult, dar vor si consuma ceva mai putin astfel incat precum spunea un oficial Renault pretul mai mare va fi acoperit pe perioada de viata a motorului.

Link spre post

Din cate stiu eu, normele UE zic ca producatorii nu mai au voie sa produca masini noi decat cu un anumit standard de poluare de la o anumita data.

Dar asta nu are legatura cu inmatricularea. Verificarea se face la producator , de catre RAR sau cine o fi, nicidecum la inmatriculare, ca doar nu o fi cei de la Politie asa de tari....

Chestia cu ANAF - intr-adevar e separata, aia tine de stabilirea taxei ce tb platita.

Dar nu vad motive sa fie probleme cu inmatricularea unei masini - chiar de se trece dintr-un an in altul.

Cel putin asa o fi in RO, poate in DE e mai strict....

Link spre post

Sa nu credeti ca in DE nu este birocratie.....)) TUV (unde se face RAR si/sau revizia sau inspectia) este mana in mana cu Zulassungstelle (Biroul de inmatriculari). Prima inmatriculare este de fapt o plimbare de la un birou la altul :logik:

Editat de bmcpst
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...