Sari la conținut

Duster Ph2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cum am promis, am revenit cu pozele!

In sfarsit, dupa 3 luni de asteptare, am luat masina de la dealer - un Duster dCi 110 4x2 Laureate! Sunt foarte multumit de masina, nu as schimba-o cu una de fabricatie straina! O sa revin cu poze c

Si daca ai avea mii de km. Diferenta intre a merge constant la 110km/h sau 140km/h, la un drum de 1000km pe autostrada, luand in calcul si pauzele, opririle la eventuale puncte de frontiera, cozi si a

Posted Images

Ca si utilizatori nu avem de ce sa "vopsim gardu". Consumul depinde de mai multi factori, cat de tare apesi acceleratia, cati pasageri, ce greutate au pasagerii, ce bagaje ai etc.

@denon2808 - colegii vb mai sus de benzinare 1,2 TCe. noi cu tractoru stam pe alte consumuri :D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Hm, mie la 110 mi-a luat undeva pe la 7l/100km. Cu 110 setat pe tempomat, portbagajul plin pana la refuz cu bagaje, 2 adulti + 2 copii.

Da, la 110. Dar cum treci de 110 se dau "cifrele" peste cap si virgula se muta cu o unitate mai in dreapta!:o

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...