Sari la conținut

Duster Ph2

Postări Recomandate

M-am dat eu cu un range din ala din 2009. Pare a fi tank. Asta pe dinafara. Nu se stie cum a fost reparat.pt ca fiind second nu mai dadeau luft-urile la multe piese...deci d3pinde unde a foat reparat. Despre costuri... amicul meu a schimbat doua bucsi la reprezentanta .cost 1500 lei.

Normal ca amicul imi zicea sa ma duc sa-mi iau avansul inapoi pe duster...sa iau un rover sport ...cum sa dau 18k eur pe duster...

Editat de capone
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cum am promis, am revenit cu pozele!

In sfarsit, dupa 3 luni de asteptare, am luat masina de la dealer - un Duster dCi 110 4x2 Laureate! Sunt foarte multumit de masina, nu as schimba-o cu una de fabricatie straina! O sa revin cu poze c

Si daca ai avea mii de km. Diferenta intre a merge constant la 110km/h sau 140km/h, la un drum de 1000km pe autostrada, luand in calcul si pauzele, opririle la eventuale puncte de frontiera, cozi si a

Posted Images

• 3 weeks later...

Revin cu impresii dupa efectuarea mai multor drumuri (inclusiv la Brasov) :

- consum mic de carburant ( 5,7 l / 100 km) desi masina are doar 1000 km;

- silentioasa in rulaj

- stabila in curbe

- usor de manevrat in ciuda gabaritului

Una pesta alta consider ca am facut alegerea cea mai buna,avand in vedere pretul platit (14000 Euro).

Link spre post
  • 2 weeks later...

Acu', fie vorba intre noi: daca cu optiunea activa fac economie de 1.5-2l% e ok, daca imi economiseste 2-300g ma lasa rece. Basca uzura bateriei, demaror, etc, etc. Sa vezi ce bine e sa prinzi o coada la stop asa, de de 4-5 ori sau mai mult (o juma' de ora de la p-ta Alba-Iulia pan' la casa popo®ului - cei din bucale stiu cam cum e treaba), sa vezi ce ti se duce bateria aia, care oricum n-are timp sa se-ncarce mergand numa-n oras...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...