Sari la conținut

Duster Ph2

Postări Recomandate

De acord cu "multe au asa ceva". Dar, cred eu ca exista niste diferente intre cele care au asa ceva si... cele care nu au. Pretul spre exemplu... Dorinta de a avea un Mercedes la pretul de un Lastun a fost mereu... dar nu se poate!

@Duster2... din cate stiu eu, intotdeauna mai multe prize pe aceeasi siguranta, dau mai multa sarcina (cand sunt utilizate din plin) si... riscul este mai mare.

Sa nu-mi ziceti ca daca ai 3 prize nu zici ca poti utiliza doua lazi frigorifice (sa stea mai multa bere la rece) si alti consumatori... ca doar de aia au fost puse...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cum am promis, am revenit cu pozele!

In sfarsit, dupa 3 luni de asteptare, am luat masina de la dealer - un Duster dCi 110 4x2 Laureate! Sunt foarte multumit de masina, nu as schimba-o cu una de fabricatie straina! O sa revin cu poze c

Si daca ai avea mii de km. Diferenta intre a merge constant la 110km/h sau 140km/h, la un drum de 1000km pe autostrada, luand in calcul si pauzele, opririle la eventuale puncte de frontiera, cozi si a

Posted Images

Fiecare priză poate "ține'' 120w sau 10A, însă sarcina pe toate cele 1/2/3 prize nu poate depăși 120W sau 10A.

Scopul lor e altul: să nu stai cu fire prin mașină (frigiderul auto în portbagaj și firul până în față) sau acces facil de exemplu pentru compresorul de umflat roți.

Link spre post

Majoritatea masinilor moderne au priza in portbagaj, nu doar cele scumpe. Ultima mea masina 2010 Jetta Volsburg Edition (2l turbo, 200 CP) care a costat noua sub $21000 (astia sunt dolari) cu o groaza de optiuni, avea priza fata, spate si portbagaj si majoritatea componenteleor erau construite in Europa, asamblate in Mexic si masina vanduta in US. Nu as vrea sa compar costurile lor cu cele ale Dacia care produce, asambleaza si vinde local platind salarii romanesti.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...