Sari la conținut

Supapa de sens pentru stropitoare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. Era vorba de gheață în interiorul furtunului/supapei că cică secțiune mai mică, aia cu hayonul e discutabilă 2. Supapa aia e cu dublu rol nu revine lichidul în rezervor, dar nici nu părăsește furt

Cred ca la tine e gaura mai stramta si ai supapa din prafalau   @Killer, e din link-ul cu epiesa : http://www.epiesa.ro/supapa-spalare-parbriz-topran-101975-piesa-10057.htm

Atasat.   Am tot incercat, dar mergea foarte greu.

Posted Images

Salutare,

Am montat si eu supapa si pe fata si pe spate. Pe spate am stat mult sa ma gandesc daca sa il pun intre caroserie si haion sau daca sa il montez in caroserie (fix pe unde vine furtunul din interior). Am ales a 2-a varianta, sper sa nu am probleme.

La ambele supape am adaugat "soriceii" aferenti inainte si dupa supapa (cum a facut ambvision) ca sa nu scape accidental vreun furtun.

Editat de chrysstyann
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe fata unde ai montat-o (ca sa nu zic unde ai pus-o) ? astia de vand supapa zic ei ca s-ar monta cate una pe fiecare furtunas de pleaca spre bufnite - la ph1 stropitorile seamana cu niste capete de bufnita, cum se uiti din masina :D

Link spre post

Mnoa, buna ideea cu colierele de plastic, desi a intrat destul de fortat :) si eu tot asa am pus-o, sa aiba sanatate toti care-o pus poze si linkuri ;)

Eu am băgat si pe fata 2 supape, cate una înainte de fiecare diuza. Ajuta si acolo, mai ales la Megane se simte diferenta.

PS. Cand ma gândesc ca Teriosu' din 1997 avea asa ceva de fabrica... Ce sa mai zic? :P nu mai zic nimic :D

Link spre post

Am montat si eu dracovenia, imbunatatirea e mare, parca s-a mutat in spate rezervorul de apa, acum apa vine instantaneu.

Multumesc @Killer82 pt ajutor cu cumpararea

post-2775-0-31934800-1463413007_thumb.jpg

Si eu mi-am pus, exact ca in poza. Sunt curios sa vad daca vine apa instant dupa ce nu stropesc luneta o saptamana.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...