Sari la conținut

Supapa de sens pentru stropitoare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. Era vorba de gheață în interiorul furtunului/supapei că cică secțiune mai mică, aia cu hayonul e discutabilă 2. Supapa aia e cu dublu rol nu revine lichidul în rezervor, dar nici nu părăsește furt

Cred ca la tine e gaura mai stramta si ai supapa din prafalau   @Killer, e din link-ul cu epiesa : http://www.epiesa.ro/supapa-spalare-parbriz-topran-101975-piesa-10057.htm

Atasat.   Am tot incercat, dar mergea foarte greu.

Posted Images

@Don, daca ai 4x4 nu trebuie sa urci cu spatele :P scuze de offtopic si de "rautate" :)da noa' mai tre sa si radem

@vsebas, au fost mai mutle discutii si URLuri si de-aia intreb ca sa fiu sigur: supapa aia a ta e cumva cea de Toyota de pe aici: http://www.daciashop.ro/supapa-antirefulare ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ok, ok, nu sariti pe mine :)

Eu unul deschid destul de rar portbagajul. Cateodata se strange zapadoi intre hayon si caroserie, care se mai transforma in gheata, din cand in cand.

La prima deschidere mi-e ca se sparge supapa sau se desprinde din furtun. Nu ca ar costa mult, dar face lichid pe acolo :)

De montat in habitaclu, deasupra tapiteriei de plafon nu incape discutie, nu vreau sa ma trezesc cu apa iesind din lampile de plafon :)

Sincer, din ratiuni de usurinta la montaj, si eu as merge cu montajul acolo, intre hayon si caroserie. Era doar o discutie, o idee...

Link spre post

Ce-i drept de cand am montat-o nu m-am mai uitat sa vaz daca are scurgeri p-acolo. Din poza lui @vsebas nu prea-mi dau seama clar pe unde a curs, dar, si daca este cum ziceti, tot este mult mai bine cu ea decat fara ea, plus ca lichidul care se revarsa din vas la cea mai mica groapa m-ar deranja mult mai mult, in functie de aroma lui :D

Editat de Negura
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...