Sari la conținut

Supapa de sens pentru stropitoare

Postări Recomandate

Am eliminat supapele din fata (de la stropitoarele de la parbriz). S-a imbunatatit treaba. A dispărut efectul de "propagare" a jetului si în fata. Rămâne de vazut dupa un timp de ne-utilizare cum se comporta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. Era vorba de gheață în interiorul furtunului/supapei că cică secțiune mai mică, aia cu hayonul e discutabilă 2. Supapa aia e cu dublu rol nu revine lichidul în rezervor, dar nici nu părăsește furt

Cred ca la tine e gaura mai stramta si ai supapa din prafalau   @Killer, e din link-ul cu epiesa : http://www.epiesa.ro/supapa-spalare-parbriz-topran-101975-piesa-10057.htm

Atasat.   Am tot incercat, dar mergea foarte greu.

Posted Images

@ambvision, exact la asta ma gandeam si eu... ca din cauza presiunii de pe circuitul fata (intretinuta de supapale ce le-am montat pe fata) valva aia directionala care dirijeaza debitul spre spate nu reuseste sa inchida complet pe fata, de unde si fenomenul ciudat. Tot asa s-ar explica si pierderea de presiune, daca acea supapa nu se inchide complet, posibil sa se dezamorseze circuitul... in cazul tau si al multor colegi, avand daor pe spate, valva aia + suapap spate asigura o oarecare "etanseitate" circuitului, pastrand astfel coloana de lichid intacta. Cel putin eu asa imi explic...

Un scurt test de dimineata a fost cu succes. Jet instant la luneta.

Ramane de re-testat dupa ne-utilizare stropitor spate o perioada ceva mai lunga (cateva zile)...

Deci aviz @chrysstyann - primul pas - incearca sa elimini supapa montata de tine in fata :) ca pare a fi de la aia...

Link spre post

Daca tot te-ai apucat, sa nu uiti sa inclini cumva masina, sa vezi daca se pierde presiune daca sta cu spatele mai jos decat fața. Acu' io ma gandesc ca asta cu pierdutu' presiunii mai este si de la varsta, mai ales la noi astia cu PH1 :D

Link spre post

@Killer82 - multumesc pentru info. am sa incerc asta dar trebuie sa iau prelungitor de furtun sa pun in locul supapei.

Totusi, mi se pare un pic ciudat ca de cand le-am montat, dupa ce actionez spalatorul spate si termina de stropit, dupa cateva momente mai curge niste lichid. Acest lucru parca nu se intampla inainte sa montez supapele.

Link spre post

Furtun ar trebui sa gasesti la 5 sau 10 lei la mag de piese auto.

Poti incerca sa le si schimbi supapele intre ele.

Am facut un test si dupa cateva zile de ne-folosire. Merge mai OK pe spate, aproape instant... pe fata are un oarecare delay (probabil cum era din fabrica) :)

Concluzie: ramane numa' aia de pe spate, ca la majoritatea colegilor.

Testul cu inclinarea inca nu l-am facut dar ma astept sa "țină" :)

Link spre post

Si eu mi-am pus, exact ca in poza. Sunt curios sa vad daca vine apa instant dupa ce nu stropesc luneta o saptamana.

Dupa aproape 3 sapt. de cand am pus supapa (nu am mai mers deloc de atunci cu Duster-ul), am incercat sa vad cat de repede stropeste. Am dat de buton si a inceput sa stropeasca inainte ca stergatorul sa ajunga pana la capat - ma declar multumit.

Link spre post

...dupa ce actionez spalatorul spate si termina de stropit, dupa cateva momente mai curge niste lichid. Acest lucru parca nu se intampla inainte sa montez supapele.

Asa face si la mine de cand le-am montat, dar nu mi-am batut capul prea mult cu asta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...