Sari la conținut

Supapa de sens pentru stropitoare

Postări Recomandate

A si sosit supapa comandata azi de dimineata pe epiesa. (multumesc Negura de pont ;) )

Vreau sa o montez pe spate, unde ma doare cel mai tare, si ma gandeam sa tai furtunasul din poza, cel mai aproape de stropitor.

Este exact supapa din linkul pus de colegul Negura?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. Era vorba de gheață în interiorul furtunului/supapei că cică secțiune mai mică, aia cu hayonul e discutabilă 2. Supapa aia e cu dublu rol nu revine lichidul în rezervor, dar nici nu părăsește furt

Cred ca la tine e gaura mai stramta si ai supapa din prafalau   @Killer, e din link-ul cu epiesa : http://www.epiesa.ro/supapa-spalare-parbriz-topran-101975-piesa-10057.htm

Atasat.   Am tot incercat, dar mergea foarte greu.

Posted Images

Este exact supapa din linkul pus de colegul Negura?

Exact aia din link.

Apashi, este bine ca a iesit manevra :). Da' tu parca ziceai ca ti-ai comandat de pe ebay...

Am comandat-o, nu a ajuns inca si o sa o folosesc pe fata sau la Golf. Eu cred ca este exact aceeasi piesa, numai ca dubla la pret.

Editat de apashi
Link spre post

Asa cum am promis revin cu noutati. Am ales sa montez supapa sub garnitura de cauciuc din care iese furtunul. Exact cum spunea si @apashi furtunul era uscat. Dupa ce am montat supapa imbunatatirile sunt evidente, stergatorul se intalneste cu jetul de apa pe la jumatatea lunetei. Desi nu este perfect eu sunt multumit de rezultat. Oricum este mult mai bine decat inainte.

post-2659-0-10825800-1410092259_thumb.jpg

post-2659-0-32548600-1410092264_thumb.jpg

post-2659-0-92327200-1410092268_thumb.jpg

post-2659-0-71291500-1410092273_thumb.jpg

Link spre post

La cat de fortat a intrat furtunul pe stuturile de la supapa este imposibil sa iasa, de spart e mai greu. Am optat sa o montez acolo pentru ca am observat in iarna ca intra destul de multa zapada in zona aia si ca sa o cureti trebuie sa deschizi haionul, se creeaza o presiune destul de mare pe acolo si fiind de plastic cresc sansele ca supapa sa cedeze. In plus am considerat ca daca intre 'stropitoare' si supapa este o bucata mai lunga de furtun ramane o rezerva mai mare de lichid.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...