Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu este improvizat. Este calculat la 350 kg. Sarcina maxima utilizată este de cel mult 65-68 kg, inclusiv suporții. Fiind folosit numai pentru biciclete, iarna nu este utilizat. Sunt 6 coliere la fiecare capăt de bară, fiecare fiind garantat pentru 30 kg. forță.

Editat de spiritdevacanta
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

si eu cred la fel, nu cred sa fie foarte complicata adaptarea de prindere, dar mai sigur prind un Dokker cu portbagaj si ma pun pe masurat. scriu aici ce-a iesit din masuratori, asta in cazul in care

Trebuie sa te dai cu ea mai mult in off sa se obisnuiasca si sa fie in forma, altfel se leneveste si devine sensibila la orice firicel de praf Banuiesc ca ai vopsea metalizata. Eu o parchez in parc

Scuze pentru intervenției. Pentru ce ai nevoie de portbagaj pe Duster? La ce va fi folosit? Oricum, mai mult de 75 kg. pe plafon nu poți pune datorită inerției la frânare, inerție care poate dubla sau

Posted Images

"Eu am fost foarte inspirat cand mi-am ales cutia, ca vroiam ceva alungit si aerodinamic, desi initial pentru alta masina, acum se potriveste perfect pe Duster si incape lejer in orice parcare subterana."

"Bula" am si eu, treaba nasoala este ca inaltimea parcarii subterane unde tin masina este de 1,85m, de aceea doream roof rack si nu cutie deasupra.

post-1059-0-93604300-1422045258_thumb.jpg

Editat de mihai80
Link spre post

Poate va uitati si la Thule Ranger 90 sau 500 .... portbagaj pe plafon, dar care il poti strange ca pe un cort cand nu ai nevoie de el. La o adica il iei cu tine in concediu strans ca un cort, si cand se scapa nevasta la cumparaturi si vine incarcata cu tzoale si bulendre, montezi sacul ala deasupra si pui in el chestiile... N-ai problema garajului, dupa ce-l golesti de bagaje se "dezumfla"

Ramane problema durabilitatii (fata de cutiile de plastic) , desi o cutie de plastic poate craoa mai usor daca lovita de pragul de sus al garajului de exemplu...

Singurul dezavantaj real al sacilor astora il vad la rezistenta contra reavointa oamenilor.... daca circuli cu asa ceva prin tarile cu apa calda n-ar trebui sa ai nici o problema, in schimb pe aci pe la noi as avea niste emotii sa las chestia aia pe masina noaptea undeva, desi, de exemplu ar fi ok sa tin cortul sacii de dormit, etc, si seara cand ma campez ala oricum il dau jos. Daca in schimb stai la hotel/pensiune si nu ai motiv sa-l dai jos, atunci e mai greu....

Oricum eu o sa-mi iau asa ceva, ptr masina mica, in ideea de a o avea in concedii cand deobicei venim cu mai multe chestii decat am plecat de acasa... la dus o tin impachetata frumos in masina sau chiar sus pe masina, la intors bag chestiile usoare si voluminoase in ea......

Thule Ranger 90 (280L capacitate)

post-154-0-23826600-1422093694_thumb.jpgpost-154-0-94792000-1422093668_thumb.jpeg

Ranger 500 e similar (290L capacitate parca) doar ca e lunguiet...

Editat de kidu79
Link spre post

Da, dar s-ar putea ca sistemul de prindere sa te sperie, pentru ca din cate vad in poza, cel de la Dokker se prinde cu suruburi. S-ar putea sa trebuiasca sa pui mana pe bormasina si sa sacrifici un set de bari transversale :) Cu 4 Hella-uri in fata acolo ar arata si mai bine

Eu zic ca sunt sanse ca prinderea portbagajului la Dokker sa fie exact la fel cu prinderea barelor longitudinale. Adica date jos barele longitudinale, si in locul lor prins portbagajul ala. Sunt convins ca cei de la Dacia nu si-au batut capul cu 2 sisteme diferite, posibil doar ca distanta intre prinderi sa nu corespunda.

Link spre post

Ce cauti tu cu un ditamai vaporul in codrul de brazi? :D

Ai verificat latimea grilajului de pe dokker? Am impresia ca nu are latimea necesara pentru barca...

Salut, eram la Vidra langa lac.

Dimensiunile portbagajului de Dokker le-am verificat, sunt ok, la prinderi vreau sa verific dimensiunile.

Link spre post
  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...